Frederik Møller: Defensiven var basen i dag


16. august 2015

De Gule hentede søndag en forløsende 1-0 sejr mod Roskilde. Holdet var gennem det meste af kampen presset i defensiven, men holdt stand i de 90 minutter. Frederik Møller spillede mod Roskilde en rigtig stor kamp på venstrebacken, og det var en glad Møller der gjorde status efter kampen.

- Jeg synes vi spiller en fornuftig kamp, hvor vi står godt defensivt. Vi har haft problemer med at lukke af bagude, men i dag synes jeg vi formår at træde et skridt tilbage og finde en base at arbejde ud fra. Vi er bevidste om at en stærk defensiv er grundstenen til at hente points, og vi erkender også at spillet i dag ikke var poleret, men det gav 3 gode points, udtaler Frederik Møller efter kampen.

Selvom holdet det meste af kampen fokuserede på at holde føringen, mente Frederik Møller at hjemmeholdet havde de chancer der skulle til for at lukke kampen.

- Vi skaber en del chancer i 2. halvleg på vores kontraer, og når man ikke får lukket kampen ned sniger der sig lidt nervøsitet ind. Det skal vi lære af og så kan vi tage en masse selvtillid med fra denne kamp og bruge det fremadrettet. I dag var vi skarpe rent defensivt, og nu skal vi arbejde på at være skarpe i begge ender samtidigt, siger Frederik Møller der på trods af en god personlig indsats også have plads til at rose medspillerne foran sig.

- Kjartan og Andre er vores første forsvarsspillere, og sammen med midtbanen leverede de alle et kæmpestort arbejde med at stresse Roskilde spillerne. Det gav nogle bedre forudsætninger for os forsvarsspillere, så det bestyrker os alle i, at det er vigtigt vi arbejder sammen både offensivt og defensivt – så er vi sammen en stærk enhed, slutter en tilfreds Frederik Møller.