Giv din mening til kende og vind VIP-billetter


30. april 2019

Superligaklubberne står igen i år bag en fælles tilskuerundersøgelse, hvor du kan give din mening til kende om stadionoplevelsen. Deltag i tilskuerundersøgelsen og vær med i konkurrencen om VIP-billetter til den første hjemmekamp i den kommende sæson. AC Horsens sætter to VIP-billetter på højkant til tre vindere, og der er også mulighed for at vinde et sæt Apple AirPods.

Tilskuerundersøgelsen bliver foretaget i alle 14 Superliga klubber. Formålet med undersøgelsen er at optimere tilskueroplevelsen - både på og udenfor stadion i Superligaen. Undersøgelsen hjælper klubberne med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer i den kommende sæson. Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at tilmelde dig ’SuperligaSurvey’ og besvare spørgeskemaet.

Hvis du giver din mening til kende, er du med til at skabe bedre Superliga oplevelser. Klik på nedenstående link og udfyld felterne. Så vil du få tilsendt et link med spørgeskemaet som kan besvares online, når det passer dig. Ved besvarelse af spørgeskemaet, deltager du automatisk i konkurrencen om lækre præmier.