Glædelig jul og godt nytår!


25. december 2018

AC Horsens ønsker alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Mange tak for den flotte opbakning i 2018, hvor vi blandt andet har oplevet en flot tilskuerfremgang og en fantastisk fremgang på sponsorsiden.

Opbakningen fra tilskuere, fans, sponsorer, samarbejdspartnere og frivillige har i den grad været medvirkende til, at vi har opnået flere sportslige højdepunkter i det år, der snart rinder ud. Sidste sæson sluttede med udekampen mod FC Midtjylland den 21. maj, og dermed satte vi punktum for en fantastisk sæson, der kulminerede med den vanvittige 2-2 kamp mod Brøndby IF på CASA Arena Horsens og en samlet sjetteplads i Superligaen.

I denne sæson har vi igen præsteret på et godt niveau, og det har blandt andet ført til sejre på adresser i Farum, Brøndby, Aalborg og København. Vi kunne godt have ønsket os flere sejre på hjemmebane, og der er selvfølgelig plads til forbedringer, men alt i alt har det været en flot halvsæson.

På talentsiden kan vi glæde os over fremgang på rigtig mange parametre, og vi har skabt et fantastisk grundlag for vores talentudvikling på Akademiet. Der bliver arbejdet godt og hårdt med de yngste spillere på vores talentskole og DBU TOP-center AC Horsens, og det har givet en masse positiv feedback, at vi har rykket GroundCollege ud til vores samarbejdsklubber i INSERO Klubsamarbejdet. De 24 klubber i INSERO Klubsamarbejdet har endnu engang bakket flot og positivt op om os og vores aktiviteter, og det er vi meget taknemmelige for. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde i 2019.

Vi oplever også medvind på den kommercielle side, og der skal lyde en varm velkomst til de nye virksomheder, der har valgt at blive en del af vores gule sponsornetværk – vi glæder os til samarbejdet. Tak til de virksomheder, der gentegnede i sommer eller netop har gentegnet deres sponsorkontrakt. Vi er i skrivende stund 328 sponsorer, og det er i høj grad jeres opbakning, der gør det muligt at drive en superligaklub i Horsens.

Vi har stor succes med vores handelsnetværk, der består af fire grupper med i alt 144 medlemmer, og vi hører ofte fra virksomheder, der har fået konkret forretning ud af det. Medlemmerne kan også bruge netværket til at søge hjælp hos hinanden i form af forretningsleads, gode tilbud og få nogle nye kontakter og derved skabe relationer.

Sidst, men ikke mindst skal der lyde en stor tak til alle de frivillige, der knokler for at hjælpe os i forbindelse med vores hjemmekampe.

Vi holder juleferie fra og med den 20. december 2018 og er tilbage på kontoret igen mandag den 7. januar 2019.

Glædelig jul og godt nytår!

Med venlig hilsen

AC Horsens