Glædelig jul og godt nytår!


20. december 2019

AC Horsens ønsker alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Vi vil sige tak for jeres fantastiske støtte i 2019, og vi håber selvfølgelig, at I vil støtte massivt op om os igen i det nye år.

Vi kan se tilbage på et begivenhedsrigt år for AC Horsens, hvor vi sportsligt fortsat er en del af landets bedste række, og uden for banen oplever vi også rigtig fin medvind.

Sidste sæson blev rundet af med to playoff-kampe mod Vendsyssel FF, og vi kunne juble efter returkampen på CASA Arena Horsens, for det var os, der indløste en ny billet til fodbold på første klasse med en samlet 2-1 sejr.

Vi er kommet godt fra land igen i denne sæson, og søndagens 2-1 sejr over SønderjyskE betyder, at vi overvintrer på en 10. plads i 3F Superligaen og har luft ned til bundholdene efter de første 20 kampe. I foråret venter de seks resterende kampe af grundspillet inden slutspillet, og det er igen i denne sæson vores målsætning at overleve i 3F Superligaen.

Vi glæder os alle til at tage hul på kampene i det nye år, hvor vi begynder på udebane mod FC Nordsjælland søndag den 16. februar klokken 14.00. Vores første hjemmekamp bliver mandag den 23. februar klokken 19.00, når vi møder AGF på CASA Arena Horsens.

På ungdomssiden kan vi glæde os over, at der er markant fremgang på samtlige parametre på Akademiet, og vi har aldrig været på det høje niveau, vi befinder os på i dag, så det er fantastisk. Der bliver arbejdet hårdt for at give talenterne de bedste betingelser, og det gælder både trænere, spillere og ledere.

2019 var også året, hvor vi kunne fejre vores 25-års jubilæum med en lang række aktiviteter, og det begyndte med et velbesøgt KICKOFF-arrangement den 5. februar, hvor vi blandt andet kunne løfte sløret for NG ZINKS hovedsponsorat og den nye spillertrøje fra vores mangeårige tøjsponsor Hummel.

Et par måneder senere inviterede vi til jubilæumsreception her i INSERO Atrium, og det var en hyggelig eftermiddag.

Da AC Horsens blev stiftet for 25 år siden i et samarbejde mellem HfS og FC Horsens spillede vi i hvide trøjer, og derfor lancerede vi i slutningen af 2018 vores nye hvide udebanetrøje sammen med Hummel. Vi spiller også i de hvide udebanetrøjer i denne sæson, og det var i øvrigt i de hvide trøjer, at vi bankede Brøndby med 2-1 på Brøndby Stadion for godt tre måneder siden.

Jubilæumsåret er for alle, og det skal også fejres med vores fans, der har valgt de spillere og den træner, der udgør alletiders allstar-hold. Der har været stor interesse for at vælge holdet, og det har skabt en del debat, og det er fantastisk, for vi lever af de her følelser. Tillykke til jer, der har fået den store ære af at være en del af holdet.

Hvis vi kigger lidt i krystalkuglen og tænker tilbage på, da gode folk arbejdede med at etablere AC Horsens, så ville de nok være lykkelige for, at klubben er, hvor den er i dag. Vi skal glæde os over den udvikling, vi har været igennem, og vi spiller nu i Superligaen for fjerde sæson i træk, og vi har været i Superligaen i 10 ud af de seneste 15 sæsoner. Det er ganske enkelt forrygende, når man tænker på de forudsætninger, vi har haft gennem årene.

På sponsorsiden har vi omkring 360 sponsorer og samarbejdspartnere, og det er en fornøjelse at opleve den opbakning fra erhvervslivet. Mange virksomheder kan se værdi i at samarbejde med os, og det har blandt andet ført til 175 medlemmer af Handelsnetværket, hvor der bliver netværket og lavet forretning. Det er byens suverænt største og bedste netværk.

Vi holder julelukket på kontoret fra fredag den 20. december 2019 til mandag den 6. januar 2020.

Glædelig jul og godt nytår!

Med venlig hilsen

AC Horsens