Glædelig jul og godt nytår!


23. december 2020

Kære sæsonkortholdere, fans, sponsorer og samarbejdspartnere,

AC Horsens ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Vi vil sige tak for jeres fantastiske støtte i 2020, og vi håber selvfølgelig, at I vil støtte massivt op om os igen i det nye år.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi og mange andre i samfundet har været hårdt ramt af COVID-19, og det har blandt andet haft indflydelse på vores Handelsnetværk, hjemmekampe og VIP-arrangementer, men vi har mødt stor forståelse og opbakning, og det er vi meget taknemmelige for. Vi håber alle, at vi kan vende tilbage til mere normale forhold i løbet af 2021.

Resultaterne og spillet har ikke flasket sig på banen, og det har der været mange årsager til, men vi må rykke sammen i bussen for at skabe de nødvendige resultater i forårssæsonen, så vi også spiller i 3F Superligaen i næste sæson. Trods resultaterne peger pilen opad for os, og der er ingen i AC Horsens, der ikke tror på overlevelse i denne sæson.

Som klub er vi heldigvis ikke kendt for at afskedige cheftrænere, men vi var nødt til at sige farvel til Jonas Dal, der på mange områder er en fantastisk fyr og en dygtig træner, og hans afskedigelse skyldes udelukkende manglende resultater. Der er ingen, der smækker med dørene, og vi skilles på en god måde omstændighederne taget i betragtning.

På talentsiden er vores klub inde i en rivende udvikling, og vi har aldrig været længere fremme, når vi taler om talentudvikling. Vores hold spiller alle i den bedste række, og det er liga for U15, U17 og U19, der er blevet matchet hårdt i denne sæson, hvilket de har lært meget af. Nu har de haft et halvt år til at prøve kræfter med de allerbedste talenter i Danmark, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at høre frugterne af den læring i form af point i foråret. Spillere, trænere og ledere arbejder utrætteligt for at udvikle sig hele tiden, og det er en fornøjelse at se de lokale talenter blomstre på Langmarksvej. I den forbindelse skal der også lyde en stor tak til trænere, ledere og frivillige i samarbejdsklubberne i INSERO Klubsamarbejdet, hvor talenter finder glæden ved fodbolden og bliver guidet godt på vej.

På sponsorsiden har vi omkring 350 sponsorer og samarbejdspartnere, og det er en fornøjelse at opleve den opbakning fra erhvervslivet. Mange virksomheder kan se værdi i at samarbejde med os, og det har blandt andet ført til 175 medlemmer af Handelsnetværket, hvor der bliver netværket, udvekslet kontakter og lavet forretning. Det er byens suverænt største og bedste netværk.

Her til sidst skal der lyde en stor tak til alle de frivillige, der utrætteligt sørger for at holde hjulene i gang omkring holdet og kampdage på CASA Arena Horsens.

Vi holder julelukket på kontoret fra tirsdag den 22. december 2020 til tirsdag den 5. januar 2021.

Glædelig jul og godt nytår!

Med venlig hilsen

AC Horsens