Glædeligt gensyn for Andersen


21. november 2011

AC Horsens offentliggjorde i fredags, at Robert Veselovsky fra årsskiftet og to et halvt år frem bliver en del af klubbens målmandsteam. Tilgangen af Veselovsky glæder Alexander Juel Andersen, der var holdkammerat med keeperen gennem et par år, da de begge repræsenterede Viborg.

- Først og fremmest er Robert Veselovsky en meget professionel, engageret og ambitiøs målmand, der har de mentale redskaber på plads. Han har holdt et fantastisk højt bundniveau gennem de seneste sæsoner og han er også en målmand, der hiver de fantastiske redninger ud af ærmet. Han er reaktionsstærk, har en god springstyrke og han er meget aggressiv. Han er frygtløs ude i feltet, men tænker sig om, fortæller Alexander Juel Andersen og fortsætter:

- Uden for banen er han en stille og rolig fyr, der lever meget professionelt. Han yder en sindssyg hård indsats ved hver eneste træning og i hver eneste kamp, og der er også derfor, at han har holdt så højt niveau i Viborg. Det er en god signing for os, men der bliver kamp om pladsen, for Frederik Rønnow er også en fantastisk målmand.

Foto: badenfoto.dk