Glimrende præstation i testnederlag til AGF


19. november 2019

AC Horsens mødte AGF i en træningskamp på Fredensvang tirsdag den 19. november, og værterne var bagud ved pausen, men vendte kampen i 2. halvleg.

Der var ikke mange superligakampe i den gule startopstilling, og AC Horsens havde fået lov til at låne Jacob Green-Pedersen i VSK Aarhus og Jacob Torp og Mike Vestergård fra Aarhus Fremad. De tre spillere gjorde det i øvrigt glimrende, selvom de var i selskab med nye holdkammerater.

Efter en håndfuld minutter fik hjemmeholdets Benjamin Hvidt en stor chance, men Matej Delac gjorde sig bred og reddede flot. I den anden ende forsøgte Torp sig med et skud, der blev rettet af, men keeperen var på plads.

Halvlegens eneste scoring faldt i det 43. minut, da Jonas Gemmer sendte en frisparksbold ind i feltet. Målmanden boksede bolden ud til Mikkel Mena Qvist, der kvitterede ved at sende den i mål via undersiden af overliggeren.

I pausen sendte AGF A-kæden i kamp, og det var spillere som Amini, Backman, Munksgaard, Poulsen, Ankersen, Blume og Højer Nielsen. Det medførte et pres ned mod det unge AC Horsens-mandskab, der arbejdede stenhårdt og holdt en stram organisation.

Casper Højer Nielsen havde et godt forsøg efter godt en times spil, og i den anden ende afsluttede Sebastian Avanzini en fin omstilling, men målmanden reddede.

AGF’s Bror Blume udlignede i det 73. minut efter et boldtab i den gule bagkæde, og tre minutter før tid blev Nicklas Helenius matchvinder efter klumpspil.

Alt i alt en glimrende indsats af AC Horsens, der sluttede kampen med mange U19-spillere.

AC Horsens: Delac (Lansing, 46.), Linnet, Green-Pedersen, Qvist, Torp (Engby, 85.), Kjær (Kongsmark, 54.), Gemmer, Vestergård (Førby, 61.), Avanzini, Præst (Kruse, 76.), Brock-Madsen (Jørgensen, 46.)