Gode lærepenge for U15


13. marts 2019

De gule U15-drenge har den seneste uge afviklet 2 kampe, hvor man har fundet ud af, hvilket tempo det kræver, når man skal kunne begå sig på øverste hylde.

Torsdag aften blev det til et knebent 2 – 0 nederlag i Ådalen, hvor man i premieren mødte OB.

OB var kampen igennem mest på bolden, men en stram og stærk defensiv gjorde det svært for hjemmeholdet at skabe chancer mod gæsterne. ”De gule” spillede kampen igennem med stor disciplin og et stærk udtryk, og man var efter kampen ærgerlige over, at man ikke formåede at få noget med derfra, da chancerne til det var der.

Søndag eftermiddag stod den hjemme på CASA Arena Horsens på pokalfodbold, hvor gæsterne var AaB. Her måtte ”de gule” efter en føring på 2 – 1 ved pausen desværre se sig besejret med 2 – 4.

De første 45 minutter af denne kamp lignede på mange områder premierekampen i Odense. De gulblusede kom bagud 0 – 1, men 2 flotte scoringer af Arman Bijedic vendte om på tingene.

Desværre kunne hjemmeholdet ikke holde ved føringen og måtte de sidste 25 minutter indkassere 3 scoringer, som betød et exit til pokalturneringen.

Trænerteamet har set således på de første kampe:

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi har tabt de første par kampe. Vi har mødt 2 rigtig dygtige hold, hvor AaB i efteråret vandt Liga 1, mens OB også sluttede i toppen. Vi har efter kampene stået med en fornemmelse af, at vi godt kunne have fået noget med derfra, og det er både ærgerligt, men selvfølgelig også positivt.

Vi har set, hvilket tempo det kræver, vi rammer, og vi har lært sindssygt meget allerede. Vi har stor tro på egne evner, og kampene har også bevist, at hvis vi rammer vores topniveau, så kan vi tage point fra de bedste hold.

Men vi har også lært, at det kommer til at kræve hårdt arbejde i hver eneste kamp og på træningsbanen, hvis vi skal vinde fodboldkampe! Og det vil vi.

Vi ved, hvad vi er gode til, og det har vi har fået vist. Og det skal vi vise mere af de kommende kampe, hvor vi også skal blive bedre til at kunne gøre det gennem en hel kamp.

Omvendt kender vi også vores svagheder, og dem forsøger vi hele tiden at forbedre.

Hver gang vi går på banen skal vi ligne et AC Horsens-hold. Det ved vi, at vi kan! Både spillestilsmæssigt, men også i vores udtryk. Det har vi i den grad bevist i perioder, men vi er også bevidste omkring, at vi mangler noget i nogle faser. Vi skal være endnu mere modige og aggressive i vores duelspil, og det skal betyde endnu mere for os. Men vi ved, hvad vi mangler, og vi arbejder hårdt for at ændre på det.

Derfor tager vi lørdag til Herning med stor på, at vi kan vende retur til Horsens med 3 point i bagagen. Spillere og trænere ved hvad det kræver, og vi glæder os helt vildt.