Grafisk Forum opgraderer sponsorat til Partner-niveau


7. maj 2019

AC Horsens har en række loyale samarbejdspartnere, der har støttet klubben gennem en længere årrække, og en af dem er Grafisk Forum på Fuglevangsvej.

Grafisk Forum har netop forlænget sponsoraftalen med AC Horsens, og der er tale om en opgradering, så virksomheden nu rykker op på Partner-niveau.

Inge Toft Petersen fra Grafisk Forum er en aktiv medspiller i handelsnetværket, og hun fortæller her om baggrunden for at opgradere.

- Vi har valgt at opgradere til Partner-niveau, fordi vi får rigtig meget ud af at deltage i handelsnetværket og gerne vil støtte klubben. Det er vigtigt for byen og området, at vi har en superligaklub, fortæller Inge Toft Petersen.

Den nye aftale indebærer, at der er skruet yderligere op for eksponeringsdelen.

- I dag har vi et banner i VIP-området under tribunen, men nu bliver vi også eksponeret på LED-banden, så vi glæder os til at blive set på stadion, lyder det fra Inge Toft Petersen.

Der er ingen tvivl om, at handelsnetværket betyder meget for Grafisk Forum, der som en af de få sponsorer deltager med to medarbejdere.

- Jeg får ret tit ordrer og også indgange til potentielle kunder, når jeg er til møde i handelsnetværket, så det er selvfølgelig noget, vi prioriterer højt, siger Inge Toft Petersen.

Klik her for at læse mere om Grafisk Forum, som er leveringsdygtig i print, tryk, reklameartikler og messeudstyr.