Gratis udebanetur for alle gule fans


25. april 2019

AC Horsens står overfor en vanvittig vigtig kamp søndag den 28. april, når turen går til Aarhus for at møde AGF.

Kampen er den sidste i gruppespillet og bliver fløjtet i gang klokken 14.00 – nøjagtig som den anden kamp i puljen mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub.

”De gule” er ét point foran SønderjyskE og en AC-sejr i Aarhus vil under alle omstændigheder være nok til at indløse en billet til næste sæson i Superligaen, men et eller nul point kan også vise sig at være nok.

AC Horsens har brug for massiv opbakning i Aarhus, og klubben har valgt at gøre udebaneturen gratis for alle gule fans, der vælger at tage med busserne. Som en tak for opbakningen i denne sæson vil der være gratis øl og vand i busserne på vej mod Aarhus.

Der vil både være stemningsbusser og familiebusser, og busserne kører fra CASA Arena Horsens søndag den 28. april klokken 12.30 og drejer ind på Langmarksvej igen omkring klokken 17.00.

Udebaneturen inkluderer altså bustransport, billet til kampen samt fri øl og vand på vej til Aarhus. Tilmelding foregår som altid via achorsens.dk – husk at vælge buskategori.

Hvis man allerede har købt billet til udebaneturen, bliver pengene refunderet. Billetten er selvfølgelig stadig gældende.