GroundCollege: Åben træning i Skanderborg den 5. juni


3. juni 2019

AC Horsens er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson af GroundCollege, der sparkes i gang i uge 34, og der har været flot opbakning til åben træning i FC Horsens, Horsens Nord (Egebjerg IF, Gedved IF og Østbirk IF), Hatting-Torsted og Stensballe IK, der alle er med til at danne rammen om træning på GroundCollege.

Der er stigende interesse for at træne på GroundCollege, og i denne sæson kan AC Horsens også tilbyde deltagelse i Skanderborg.

Træning på GroundCollege i Skanderborg foregår om onsdagen klokken 15.30-16.45, og der vil være åben træning i samme tidsrum onsdag den 5. juni.

- Vi er rigtig glade for den opbakning, vi har fået fra alle vores samarbejdsklubber, og det er fantastisk, at vi nu også kan tilbyde træning på GroundCollege i samarbejde med FC Skanderborg. Når vi ser på succesen i den igangværende sæson kombineret med den store interesse, der har været for åben træning, så har vi en forventning om, at der venter endnu en god sæson med glade og træningsparate børn på GroundCollege efter sommerferien, fortæller Kristian Høeg, der er leder af GroundCollege.

Tilmelding til åben træning i Skanderborg skal ske til event@achorsens.dk.

Klik her for at læse mere om GroundCollege.

Klik her for at gå direkte til tilmelding.