Gul offday i Brøndby


25. november 2012

AC Horsens måtte her til aften indkassere et skuffende 0-2 nederlag på Brøndby Stadion. ”De Gule” formåede ikke at sætte sig igennem over for et hjemmehold, der ikke virkede skræmmende, men sejren var fuldt fortjent.

Quincy Antipas var tæt på at give Brøndby en ønskestart efter knap fem minutters spil, men han tabte den direkte duel til Frederik Rønnow. Antipas var i øvrigt klart offside i situationen, men linjedommeren hævede ikke flaget. Brøndby satte sig på spillet fra 1. halvlegs start, men det blev aldrig for alvor farligt, hvis man altså lige ser bort fra Antipas’ forsøg.  AC Horsens arbejdede sig bedre ind kampen efter et kvarters spil, og i det 19. minut banede godt AC-spil i venstre side vejen for et godt indlæg fra Thomas Kortegaard, men Daniel Stenderup nåede lige nøjagtig bolden foran Lasse Kryger.

Halvvejs i halvlegen boksede Frederik Rønnow et indlæg fra Dennis Rommedahl ud til Mathias Gehrt på kanten af feltet, men hans afslutning strejfede heldigvis Morten Rasmussen og strøg uden for målrammen.

AC Horsens kom mere aggressivt ud til 2. halvleg, men det gav desværre ikke bonus. I stedet bragte Dennis Rommedahl værterne foran i det 52. minut, da Simon Makienok tæmmede bolden med brystet og lagde den tilrette for Rommedahl, der scorede helt ude ved den ene stolpe. Fire minutter senere brændte det på foran AC-målet igen, og denne gang var det efter et AC-boldtab på midten af banen. Antipas fyrede af, og Frederik Rønnow parerede bolden på stolpen, hvorefter han fik kontrol over bolden.

Jude Nworuh havde AC Horsens’ første forsøg efter pausen, da han efter knap en times spil modtog en stikning fra Troels Kløve og afsluttede ved forreste stolpe, men det udfordrede ikke Michael Tørnes for alvor.

2-0 målet faldt i det 68. minut, og igen hjalp AC Horsens værterne på vej med et boldtab foran eget felt. Simon Makienok fightede sig igennem feltet og landede også på græsset, men han bevarede kontrollen med bolden, og takkede en passiv AC-defensiv ved at sende bolden i nettet. Det var tæt på at blive 3-0 et kvarter før tid, da Quincy Antipas sendte bolden på trekantsammenføjningen, men ”De Gule ” slap med skrækken.

Troels Kløve og Henrik Toft havde et par udmærkede forsøg frem mod slutningen af kampen, men Michael Tørnes blev aldrig for alvor testet i dag.

Matchfacts:

Brøndby IF – AC Horsens 2-0 (0-0)

1-0 Dennis Rommedahl (52.)

2-0 Simon Makienok (68.)

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen, Morten Rasmussen, Mads Agesen, Thomas Kortegaard

Janus Drachmann, Martin Spelmann, Martin Retov, Lasse Kryger

Troels Kløve, Jude Nworuh

Indskiftninger, AC Horsens:

65. Henrik Toft (Jude Nworuh)

65. André Bjerregaard (Lasse Kryger)

85. Nabil Aslam (Morten Rasmussen)

Advarsler, AC Horsens:

6. Janus Drachmann

64. Jude Nworuh

67. Martin Spelmann

Brøndby IF:

Michael Tørnes

Frederik Holst, Daniel Stenderup, Martin Albrechtsen, Jens Stryger Larsen

Dennis Rommedahl, Mike Jensen, Mikkel Thygesen, Mathias Gehrt

Simon Makienok, Quincy Antipas

Indskiftninger, Brøndby IF:

66. Jan Kristiansen (Mike Jensen)

73. Brent McGrath (Dennis Rommedahl)

82. Franck Semou (Simon Makienok)

Advarsler, Brøndby IF:

Tilskuere:

5.299

Dommer:

Michael Tykgaard

Her kan du se mere statistik fra kampen.

Foto: badenfoto.dk