Gule talenter lyser op på træningsbanen


22. november 2018

Trænere, spillere og ledere arbejder hver eneste dag på at skærpe talentudviklingen i AC Horsens, og der er fremgang at spore over hele linjen. Talenterne blomstrer, og miljøet er fantastisk for både spillere og trænere.

De mange og hårde arbejdstimer giver bonus i form af et stærkt træningsmiljø og flotte resultater, og den imponerende udvikling kommer også til udtryk for spillere og trænere omkring superligaholdet.

Bo Henriksen har nemlig ofte spillere fra det gule akademi med på træningsbanen, og torsdag formiddag kunne han råde over William Førby, Bleron Kolici, Frederik Jørgensen og Jacob Kongsmark fra U19-holdet samt David Kruse fra U17-holdet.

- Der bliver virkelig arbejdet hårdt og målrettet med talentudviklingen i AC Horsens, og det er en fornøjelse at arbejde med unge, dygtige spillere, der er læringsparate, ærgerrige og ydmyge, når de træner med hos os. Vi kan se, hvor meget en spiller som Mathias Madsen, der er på landsholdet, har rykket sig i vores miljø, og vi har flere andre talentfulde spillere, der ser meget spændende ud, lyder det fra Bo Henriksen.

Fremgangen i det gule talentmiljø glæder naturligvis også AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

- Vi er godt i gang med at skabe fundamentet for de kommende år, og vi har efterhånden fået nogle rigtig gode rammer for talentudvikling. Vi har en stærk kultur og gode værdier, vi arbejder efter, og vi har en stærk talentmasse, et godt samarbejde med klubberne i INSERO Klubsamarbejdet og dygtige trænere og ledere, der arbejder stenhårdt for klubben hver eneste dag, fortæller Kristian Nielsen.