Gult nederlag i Hobro


1. maj 2014

AC Horsens havde chancen for at rykke tættere på førerholdet Hobro IK her til aften, hvor de to klubber stod overfor hinanden, men hjemmeholdet vandt med 2-0. Det første mål blev scoret sekunder før pausefløjtet, og Anders Egholm scorede til 2-0 syv minutter inde i 2. halvleg.

Det var ikke fortjent, at Hobro IK bragte sig i spidsen i 1. halvleg, for det var en lige affære med få chancer i begge ender. Der var tilløb til et par Hobro-chancer, men uden at det blev farligt, og André Bjerregaard havde gæsternes første reelle chance efter en halv times spil, da han headede Martin Retovs hjørnespark lige over mål.

Fem minutter senere var Jesper Lauridsen tæt på at slippe igennem den gule defensiv, men Erik Marxen kom godt tilbage og brugte sin fysik til at stoppe venstrebacken. AC Horsens havde en del flade indlæg ind foran Hobro-målet, men det lykkedes for sjældent at ramme en medspiller.

Det lignede en halvleg uden scoringer, men Hobro-spillerne kunne juble lige inden pausefløjtet, og det var Jeppe Grønning, der var i centrum. Han headede nemlig bolden ind bag Lasse Heinze, og det var en tung afslutning på halvlegen for ”De Gule”.

AC-spillerne reagerede dog fint og kom godt ud til 2. halvleg, der kun var et par minutter gammel, da Troels Kløve fyrede kanonen af fra en spids vinkel. Desværre var Jesper Rask på plads i Hobro-målet. Et minut senere fortsatte AC-presset omkring Hobros mål, og der var dømt skydetelt med afslutninger fra Kløve, Nworuh og Helstrup i samme angreb.

Udligningen lå i luften, men det var værterne, der kom på scoringstavlen for anden gang i kampen, og det var igen på en standardsituation. Hobros hjørnespark landede hos Mads Justesen, der headede bolden ind foran mål, og her dukkede Anders Egholm op og scorede til 2-0 på hovedstød.

AC Horsens jagtede reduceringen, og Troels Kløve var tæt på at få netmaskerne til at blafre efter godt en times spil, men hans hårde og flade skud blev reddet af keeperen. I det 76. minut fik ”De Gule” endnu et slag i ansigtet, da Jude Nworuh helt uforståeligt fik rødt kort efter en nærkamp med en Hobro-spiller. Der var frispark, og Jude Nworuh kunne ikke have brokket sig over at have fået en advarsel, men forseelsen var ikke til rødt kort.

Matchfacts:
Hobro IK – AC Horsens 2-0 (1-0)
1-0 Jeppe Grønning (45.)
2-0 Anders Egholm (52.)

AC Horsens:
Lasse Heinze
Lasse Kryger, Sebastien Ibeagha, Frederik Helstrup, Erik Marxen
Janus Drachmann, Martin Retov, Steffen Kielstrup, Troels Kløve
Jude Nworuh, André Bjerregaard

Indskiftninger:
61. Jeppe Mehl (Steffen Kielstrup)
72. Mikkel Agger (Martin Retov)

Advarsler:
83. Janus Drachmann
83. Erik Marxen
93. Frederik Helstrup

Hobro IK:
Jesper Rask
Jesper Bøge, Anders Egholm, Mads Justesen, Jesper Lauridsen
Sebastian Andersen, Jonas Damborg, Martin Thomsen, Jeppe Grønning, Mads Jessen
Mads Hvilsom

Indskiftninger:
67. Ruben Nygaard (Mads Jessen)
75. Jacob Tjørnelund (Sebastian Andersen)

Advarsler:
47. Jesper Bøge

Dommer:
Morten Krogh

Foto: badenfoto.dk