Gult stadion mod VB: Trøje til sæsonkortholdere


25. november 2020

AC Horsens’ sæsonkortholdere har vist stor forståelse og opbakning til AC Horsens i en svær tid, hvor COVID-19 desværre har sat sit præg på kampene i 3F Superligaen og dermed også til kampene på CASA Arena Horsens.

I øjeblikket må AC Horsens kun lukke 500 personer ind på hjemmebanen, og det er blandt andet inklusiv journalister, frivillige og sponsorer.

Dermed kan ”de gule” heller ikke tilgodese klubbens loyale sæsonkortholdere til hver eneste hjemmekampe, og der resterer tre vanvittig vigtige hjemmekampe i 2020 mod Vejle Boldklub, AGF og Brøndby IF.

De tre klubber skal på banen møde et gult hjemmehold, der vil arbejde stenhårdt for at levere resultater mod et udehold, der skal møde et gult stadion.

For at få det til at lykkes vil AC Horsens forære en spillertrøje til alle klubbens sæsonkortholdere (gælder dog ikke børn).

Trøjen er klar til afhentning onsdag den 25. november klokken 10.00-16.00, torsdag den 26. november klokken 11.00-18.00 og fredag den 27. november klokken 10.00-14.00 i fanklubbens tidligere lokale på CASA Arena Horsens. Der er et begrænset antal størrelser. Husk at medbringe sæsonkort.

Mangler du en julegave eller gult gear? Der vil også være mulighed for at købe AC Horsens- merchandise til gode priser, når du henter trøjen.