Hårde løb venter Søren Jensen


20. februar 2012

Træningslejren i Tyrkiet har ikke kun budt på masser af træningspas og to træningskampe for AC Horsens, men også på fremgang for Søren Jensen, der blev ankelopereret i begyndelsen af januar.

De mange timer i styrkerummet er blevet afløst af græs under knopperne og han har mærket stor fremgang på træningslejren.

- Jeg har trænet lidt teknisk træning med bold, lavet mobiliseringsøvelser med anklen og luntet rundt om banen, og det er gået godt. Vi skal gradvist lægge mere pres på anklen via hårde løb på banen og det er jeg frisk på, men anklen skal kunne følge med, så vi er nødt til at dosere det rigtigt. For fire dage siden hævede anklen lidt efter træning, men den føles fin igen. Jeg er i hvert fald fortrøstningsfuld i forhold til snart at være klar igen, men jeg har jo ikke deltaget på lige fod med de andre i opstarten, så jeg skal selvfølgelig igennem nogle hårdere løb for at komme i form, lyder det fra Søren Jensen.

AC Horsens sætter kursen mod Langmarksvej i morgen og spillerne kan se tilbage på en god træningslejr.

- Vi har været igennem mange træningspas, hvor der har været knald på og vi har også arbejdet med taktisk og teknisk træning.  Vi har spillet to træningskamp mod gode modstandere, hvor vi er blevet matchet på et højt niveau. Den største forskel på de to træningskampe var, at vi var mere klar til den anden kamp mod Partizan Beograd, hvor vi formåede at spille i et højere tempo og med bedre pasninger, fortæller Søren Jensen.

Der er nu under to uger til forårspremieren mod HB Køge på CASA Arena Horsens og spillerne begynder efterhånden at være klar til at spille ”rigtige” kampe.

- Som hold er vi, hvor vi skal være på nuværende tidspunkt og spillerne vil gerne i gang med at spille om point. Vi har været igennem en god opstart og kan efterhånden ikke gøre så meget mere, fortæller Søren Jensen.

Træningslejren er også blevet brugt på at ryste truppen endnu mere sammen.

- Vi har blandt andet hygget os med kortspil og playstation, og det har været fint for de nye spillere at være med på træningslejren, hvor vi har været sammen i en længere periode. Heldigvis har vi en trup, hvor alle taler med alle, så det er nemt at falde til, fortæller Søren Jensen, der triumferede med værelseskammeraten Mads Agesen i gårsdagens quiz.

- Søren Jochumsen og Niels Lodberg stod for en quiz, hvor vi skulle gætte på spørgsmål om almen viden og musik.  Jeg vandt sammen med Mads Agesen, men det var ikke den store overraskelse, for vi var storfavoritter. Mads Agesen kunne for eksempel svare korrekt på et spørgsmål om Justin Bieber, så det var stærkt, fortæller Søren Jensen.

Foto: badenfoto.dk