Hårdt arbejde i opstarten


24. januar 2012

AC Horsens’ spillere har brugt de seneste par uger på at komme i gang efter julepausen og der er blevet løbet nogle meter på kunstgræsbanen. Det blev der også i dag, hvor spillerne gav sig hundrede procent og det har været meget kendetegnende for opstarten.

- Folk har virkelig arbejdet hårdt de første par uger og ingen springer over, hvor gærdet er lavest. Vi har haft nogle gode træninger og folk er meget motiveret for at levere en god præstation. Den første uge var stille og rolig efter næsten fem ugers ferie og det var en fin disposition fra trænerteamets side. Vi har fået tid til at vænne os til kunstgræsbanen igen. Løbene er blevet doseret godt og når vi har haft bold med, så har der været knald på. Vi har ikke haft så mange lange, hårde løb, men til gengæld har der været masser af intensitet i boldøvelserne, fortæller Lasse Kryger.

På fredag venter årets første træningskamp, når Randers FC gæster CASA Arena Horsens og spillerne ser frem til at få minutter i benene igen.

- Efter et par ugers træning er det dejligt at tage hul på træningskampene og det begynder efterhånden at spidse til i forhold til at vise sig frem. Når vi kommer frem til træningslejren den 11. februar, så skal vi være så klar, at vi kan fordybe os i mere taktisk og teknisk træning, og så bliver det generelt bare fedt at komme på græs i Tyrkiet, lyder det fra Lasse Kryger.

Han har haft lidt problemer med den ene læg, men han er snart klar til at give den fuld gas igen.

- Jeg var ikke på træningsbanen i tre dage i sidste uge og er også blevet skånet i denne uge for ikke at overbelaste læggen. Heldigvis er jeg velsignet med gode lunger, så jeg skal nok komme i god form inden længe. Forhåbentlig bliver det til nogle minutter på fredag mod Randers FC og jeg regner med at være helt klar til træning og løb i næste uge, forklarer Lasse Kryger.

Foto: badenfoto.dk