Historisk point: AC Horsens indløser billet til endnu en superligasæson


20. juni 2020

AC Horsens og Randers FC delte i porten på CASA Arena Horsens, og dermed sikrede ”de gule” sig endnu en superligasæson. Det er femte sæson i træk, at AC Horsens skal spille superligafodbold, og det er historisk, for det har klubben aldrig nogensinde præsteret.

Det gule hjemmehold var dominerende i 1. halvleg, og det var tæt på at give bonus i det 17. minut, da Peter Nymann sendte et fremragende indlæg ind i panden på Ayo Simon Okosun. Han headede bolden godt ud i siden, men Randers-keeperen var på plads. Han gav en retur, som Nicolai Brock-Madsen var over, men keeperen reddede igen.

Dobbeltafslutningen kom i en god AC Horsens-periode, og der var flere gode angreb med afslutninger fra Hansson og Thorsen, men uden at det rykkede på måltavlen.

I den anden ende viste Matej Delac klassen endnu engang, da han pillede et hovedstød for Mathias Greve, og AC-keeperen har spillet et rigtig flot forår.

Randers FC overtog mere af spillet i 2. halvleg, og Egho forsøgte sig efter 10 minutter, men der var ingen, der kunne passere Delac i dag. AC Horsens kom bedre ind i kampen, men uden at skabe det helt store.

Tosin Kehinde havde halvlegens bedste afslutning, men Delac pillede afslutningen med en fodparade.

AC Horsens pressede på mod slutningen og kom frem til flere hjørnespark, men den sidste effektivitet manglede.

AC Horsens spiller kamp igen på søndag den 28. juni klokken 14.00, når ”de gule” møder Randers FC på udebane.

AC Horsens – Randers FC 0-0 (0-0)

AC Horsens: Delac, Nymann, Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip (Frantsen, 59.), Jacobsen, Okosun, Thorsen (Kjær, 75.), Hansson, Brock-Madsen (Gemmer, 75.).

Randers FC: Carlgren, Thomsen, Piesinger (Marxen, 46.), Nielsen, Kopplin, Kallesøe (Klysner, 84.), Hammershøj-Mistrati (Rømer, 46.), Lauenborg, Greve (Kehinde, 46.), Jakobsen, Egho (Kamara, 72.).

Advarsel, AC Horsens: Okosun (58.),

Advarsel, Randers FC: Kamara (73.)

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.

AC Horsens vil gerne rette en tak til alle tilskuere for at være gode til at holde afstand og følge retningslinjerne.