HM Entreprenør støtter talenter på banen og i erhvervslivet


26. april 2019

Den flotte opbakning fra erhvervslivet til AC Horsens fortsætter, og ”de gule” har netop indgået en ny aftale med HM Entreprenør, der ud over at være hjertesponsor, nu også bliver Partner i AC Horsens.

Det kommer blandt andet til udtryk på CASA Arena Horsens, hvor HM Entreprenør har opnået markant eksponering på de fire hjørnesøjler.

Tina Kortbæk Jensen fra HM Entreprenør fortæller her om baggrunden for at opgradere sponsoratet:

- Vi vil gerne opnå endnu mere synlighed lokalt, regionalt og landsdækkende, og det får vi via søjlerne, som vores ejer Michael Mortensen synes var lidt kedelige, så dem valgte vi at pryde. Derudover vil vi gerne bakke op om AC Horsens, for det er vigtigt, at byen og området har en superligaklub. Det er med til at give positiv omtale af byen, så området bliver endnu mere attraktivt for tilflyttere og erhvervslivet, fortæller Tina Kortbæk Jensen og fortsætter:

- Som sponsor er det dejligt, at AC Horsens følger op på aftalerne og er proaktive. De vil gerne hjælpe og sikre sig, at vi får noget ud af sponsoratet, og det er skønt, lyder det fra Tina Kortbæk Jensen.

HM Entreprenør bakker i forvejen flot op som en af AC Horsens’ hjertesponsorer, der støtter den gule talentudvikling.

- Vi kan rigtig godt lide at hjælpe talenter frem i verden, og det gør vi også i virksomheden, hvor vi gør meget for vores lærlinge, intern rekruttering og udvikling af ledere. Vi har en lærling ansat, som er blevet udvalgt af Learnmark til at blive talentelev, og det er vi rigtig stolte af. Vi har altid en vejleder koblet på vores lærlinge, så vi er med på sidelinjen hele tiden, og vi har fået meget ros fra Learnmark, fordi vi viser stor interesse for vores lærlinge, når de er på skole. Vores bidrag til talentudviklingen i AC Horsens falder meget godt i tråd med det arbejde, vi selv yder for at fremelske talenter, fortæller Tina Kortbæk Jensen.

Klik her for at læse mere om HM Entreprenør.