Hyggelig julefanzone: Gul jul på CASA Arena Horsens


30. november 2018

Der er lagt op til et brag af et opgør, når titelfavoritterne fra FC København gæster CASA Arena Horsens søndag den 2. december, for de københavnske løver tørster efter revanche ovenpå 1-2 nederlag i premieren til netop ”de gule”.

AC Horsens varmer op til opgøret ved at invitere hele Horsens indenfor i den hyggelige julefanzone fra klokken 13.30, og her vil juleACHibald rigtig gerne høre børnenes julegaveønsker. Hvis børnene fortæller, hvad de ønsker sig til jul, får de en godtepose af ACHibald, der i dagens anledning er iklædt skræddersyet julehue og julekappe, og måske giver han også en juledans til julemusikken.

Café Gran kommer med deres flotte foodtruck og laver lækre burgere til de sultne, og der er også mulighed for at købe gløgg og kaffe. Duften af burgere bliver suppleret med duften af pandekager og brændte mandler fra boderne, og der er selvfølgelig også mulighed for at købe øl og vand.

Der vil være flere aktiviteter, og der er blandt andet mulighed for at vælte FC Københavns forsvar i dåsespil, og der er merchandise til de bedste. Hvis man er dygtig med en hammer, så er der mulighed for at dyste i at slå søm i træblokken og vinde håneretten over sine kammerater eller veninder.

Hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, er der mulighed for at sidde i tørvejr i det hyggelige telt.

Fanklubben Den Gule Fare sælger som sædvanligt fadøl og grillpølser.

Julefanzonen er åben i to timer og lukker klokken 15.30, så de gule fans kan nå ind at se kampen i god tid. Der er kickoff klokken 16.00.

Klik her for at købe billet til kampen mod FC København.