Jacobsen: Vi skal bygge videre på vores fundament


1. august 2019

AC Horsens skal en tur til Brøndby for at spille sæsonens fjerde kamp søndag den 4. august klokken 16.00.

De første tre kampe har udmøntet sig i tre point for ”de gule”, og de blev sat ind på kontoen i Silkeborg, der blev besejret med 0-3 på eget kunstgræs.

I lørdags måtte AC Horsens indkassere et 0-2 nederlag til mesterskabsfavoritterne fra FC København, der havde svært ved at dirke hjemmeholdets defensiv op, men ”Løverne” lukkede kampen med to mål i de sidste 10 minutter.

Midtbaneprofilen Bjarke Jacobsen har fået fuld spilletid i sæsonens første tre kampe, og han ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at få point mod FC København.

- Vi viste mod FC København, at vi kan få point, hvis vi står godt på banen, men til sidst var vi lidt trætte, når vi fik bolden, og det skal vi forbedre. Vi stod tilbage med et nederlag efter kampen, men vi holdt dem nede på et acceptabelt antal chancer og havde håbet på ét point, så det var lidt med blandede følelser, fortæller Bjarke Jacobsen og fortsætter:

- Når vi er på banen, har vi en fornemmelse af, at modstanderen skal gøre noget ekstraordinært for at skabe chancer, og det giver ro, lyder det fra Bjarke Jacobsen.

På søndag gælder det endnu en kamp mod en af de formodede tophold, når AC Horsens møder Brøndby IF.

- Målet for os må være at bygge lidt videre på det fundament, vi har skabt og blive en lille smule skarpere på bolden, når vi erobrer den. Lige nu har vi en tryghed i og succes med vores fundament, og omstillinger og organisation bliver igen nøgleordene, slutter Bjarke Jacobsen.

AC Horsens og Fanklubben Den Gule Fare arrangerer igen udebanetur. Klik her for at gå direkte til billetkøb.

Foto: Charlotte Adsbøl