Jenner er udtaget til DBU’s eFodboldlandshold


16. december 2019

Testkampe mod stærke nationer, eNations Cup og en nordisk venskabsturnering er på programmet for DBU’s eFodboldlandshold i 2020, og Jenner fra AC Horsens’ FIFA-hold er blevet indlemmet i bruttotruppen.

Han er en del af en seks mand stor trup, der tæller fem andre af landets ypperste FIFA-spillere: Frederik Fredberg fra Brøndby eSport, Marcus Jørgensen fra North Esports, Alexander Laustrup fra R288 eSport/Lyngby BK, Alen Barakovic fra Tricked eSport/Vejle BK og Oliver Mikkelsen fra R288 eSport/Lyngby BK.

- Jeg glæder mig til at se og arbejde med denne bruttotrup, for vi går et meget spændende år i møde, og vi kan se frem til mange fede FIFA-udfordringer. Jeg har fulgt alle seks spillere tæt, siden vi tog hul på eSuperligaen, FUT-kvals og eClub VM-kvals, siger eFodboldlandstræner Dennis Nordenbøl til dbu.dk og fortsætter:

- Det er en gruppe gode gutter, og rent FIFA-fagligt besidder de mange individuelle kvaliteter og har hver især har noget at byde ind med på et hold. Så jeg ser meget frem til at tage hul på landsholdsarbejdet i januar frem mod de første opgaver, siger Dennis Nordenbøl.

I første omgang skal Jenner og resten af landsholdet en tur til Paris for at møde de franske verdensmestre, og inden mødes eFodboldlandsholdet for at træne i DBU’s lokaler.

Læs mere på dbu.dk.