Jensen forsøger sig med sang fra High School Musical


4. februar 2020

Spillere, trænere og ledere fra AC Horsens sætter snart kursen mod det østjyske igen efter en uges træningslejr på Gran Canaria, og de kan se tilbage på en træningslejr med et rigtig fint udbytte.

Turneringsstarten nærmer sig med hastige skridt, og der er kun en enkelt træningskamp mod OB tilbage, inden forårspremieren i Farum melder sig den 16. februar.

Magnus Riisgaard Jensen skiftede til AC Horsens fra Skive IK lige før jul, og han er altså med på AC Horsens’ træningslejr for første gang.

- Alle har taget rigtig godt imod mig, så det har været rigtig fint. Vi har været igennem rigtig gode træninger og gode kampe, og det giver meget, når man er sammen hele tiden. Man lærer folk at kende på en anden måde, fortæller Magnus Riisgaard Jensen.

Det er en tradition, at de nye spillere skal synge en sang foran resten af truppen, og tirsdag aften skal Magnus Riisgaard Jensen på scenen.

- Vi nye skal synge karaokke, og jeg har valgt en sang fra High School Musical. Vi må se, om jeg kan finde ud af det, lyder det fra Jensen uden den store overbevisning i stemmen.

Trænerteamet har kørt spillerne hårdt de seneste tre dage, men i dag har der været tid til afslapning.

- Vi havde en formiddagstræning, hvor vi spillede 11 mod 11 og prøvede mange ting af, og vi fik lidt løb til sidst. I eftermiddag har vi haft fri, og jeg har ligget i solen og læst i en bog. Det er også blevet til en tur i poolen, fortæller Magnus Riisgaard Jensen.