Jeppe Kjær prøvetræner i Juventus


28. august 2019

Den 1. marts 2019 fejrede Jeppe Kjær sin 15-års fødselsdag ved at sætte sin underskrift på en tre-årig kontrakt med AC Horsens.

Han er et af landets absolut største talenter i sin årgang, og to gange er han blevet inviteret til den engelske sydkyst af storklubben Southampton FC, som han har trænet med og spillet kampe for, og tidligere i denne måned fik han debut for U16-landsholdet.

De allerstørste klubber i Europa har også fået øjnene op for talentfulde Kjær, og i dag satte han kursen mod Torino, hvor der venter en prøvetræning i Juventus.

Onsdag står den på fysisk test og lægetjek, og så venter der et træningspas torsdag og fredag, inden han skal deltage i en turnering for Juventus lørdag og søndag.

Vi fangede en glad Jeppe Kjær onsdag eftermiddag, da han var på vej fra lufthavnen til Torino.

- Det bliver mega stort, og jeg glæder mig sindssygt meget til at spille med nogen, der er ligeså gode og måske endnu bedre end mig selv. Det er fedt, at sådan en stor klub kan se noget i mig, og det bliver en stor oplevelse, fortæller Jeppe Kjær.

Det er stort for 15-årige Jeppe Kjær, men det er også stort for AC Horsens.

- Jeppe Kjær har været inde i en rigtig positiv udvikling gennem en længere periode, og det er fantastisk for ham og fuldt fortjent, at han nu får chancen for at vise sig frem i en kæmpe klub som Juventus. Det er også stort for en klub som AC Horsens, at en af vores talenter bliver interessant for en af de største klubber i verden, og det er et enormt skulderklap til de trænere og ledere, der arbejder med talentudvikling på Akademiet, fortæller Claus Troelsen.