Jochumsen: Fantastisk oplevelse


19. november 2011

Dagens opgør på CASA Arena Horsens var en særlig kamp for Søren Jochumsen, der for sidste gang optrådte på hjemmebane i sin kamp nummer 522. Desværre kunne AC-keeperen – der blev hyldet både før og efter kampen – ikke sige farvel til hjemmepublikummet med en sejr.

OB’s Peter Utaka spolerede nemlig festen i det 71. minut og det ærger Jochumsen, der havde ønsket sig tre point i afskedsgave.

- Det var en fantastisk oplevelse at blive hyldet både før og efter kampen, men det var selvfølgelig ikke den bedste afsked, når man ser på resultatet. Det betyder meget for mig med den hyldest fra fansene og det er noget, jeg vil tage med i min mentale bagage for altid. Jeg tager det som udtryk for, at jeg har præsteret noget, som fansene har været tilfredse med, så jeg er selvfølgelig stolt over at blive hyldet, fortæller Søren Jochumsen og fortsætter:

- Men jeg er sindssyg ærgerlig over nederlaget, for vi var det bedste hold i dag, men OB var en tand skarpere. De havde flest chancer i starten af 1. halvleg, men vi arbejdede os godt ind i kampen og vi var klart det bedste hold i 2. halvleg. OB fik én chance i 2. halvleg og det var efter et indlæg, der blev rettet af. Det er bittert, for kampen lå 100 procent til os og vi skal vinde sådanne kampe, hvis vi vil længere op i tabellen.

Næste opgave for Jochumsen og holdkammeraterne bliver torsdagens pokalkamp mod FC Fredericia. Herefter venter efterårets sidste to kampe – to udekampe mod Brøndby og Lyngby.

Foto: badenfoto.dk