Jochumsen i gadebilledet


15. november 2011

Søren Jochumsen spiller sin kamp nummer 522 for AC Horsens på lørdag, når ”De Gule” møder OB på CASA Arena Horsens klokken 17.00 og kampen bliver sandsynligvis også den sidste på hjemmebane for klubrekordholderen, der fra årsskiftet skal være salgskonsulent og tredjemålmand i AC Horsens.

AC Horsens har valgt at markere afskedskampen på flere måder i løbet af ugen og på lørdag, og i går kørte AC Horsens’ Jens Lerche rundt i midtbyen for at hænge 50 plakater op.

Fodboldfesten sparkes i gang på lørdag klokken 16.00, hvor AC Horsens og Horsens Legeland stiller forskellige aktiviteter op under Syd-tribunen og på Familieafsnittet. Der er også mulighed for at købe popcorn.

Inden kampen sælger AC Horsens en pakke med dagens kampprogram, et stort gult flag og en speciel Søren Jochumsen-plakat for 30 kroner, og der uddeles små gule flag. For de tørstige er der halv pris på øl og vand fra klokken 16.00-16.30.

Der er stor interesse for lørdagens kamp og mange har allerede nu sikret sig billet for at sige farvel til Søren Jochumsen, der har været førstemålmand hos AC Horsens i mere end 16 år. I løbet af denne uge er der mulighed for at købe billetter til kampen i Bilka, Stadium eller Løvbjerg, og AC Horsens sælger print selv-billetter via hjemmesiden frem til fire timer før kickoff. Der er naturligvis også mulighed for at købe billetter på lørdag og her begynder billetsalget på CASA Arena Horsens fra klokken 14.00.

Klik her for at læse mere om lørdagens aktiviteter.

Klik her for at gå til print selv-billetter.

Her kan du se et par pletskud fra fotograf Martin Ravn, der fangede Jens Lerche under gårsdagens arbejde: