Jochumsen: Vi skal håndtere OB’s fysiske pres


15. september 2011

CASA Arena Horsens danner rammen om AC Horsens’ opgør mod OB på mandag og det er to hold, der kommer med friske superligasejre i bagagen. OB hentede således sæsonens første udesejr i lørdags i Silkeborg og AC Horsens kæmpede sig til en flot sejr i SønderjyskE.

AC Horsens skal dæmme op for den fynske fysik og løbe ekstra meter, hvis det også skal blive til gule point på CASA Arena Horsens i mandagens kamp.

- Vi glæder os til at møde OB, selvom det ikke bliver en let opgave. De har det fysisk stærkeste hold i Superligaen og vi skal være i stand til at håndtere deres fysiske pres, hvis vi skal have point. Derudover skal vi være meget løbende, for de har nogle hurtige folk, fortæller Søren Jochumsen, der ikke har problemer med at nævne et par fynske profiler:

- Hans Henrik Andreasen er en rigtig giftig spiller, der lurer på chancerne og kommer sent med ind i feltet. Men generelt er OB et profilfyldt hold og nu har de også tilknyttet Djiby Fall, som vi skal have stor fokus på, hvis han når at få sin arbejdstilladelse og får spilletid.

AC Horsens har haft et godt tag på OB i de seneste opgør og de to hjemmekampe i sidste sæson resulterede i seks point til ”De Gule”. Opgøret i Odense var særdeles medrivende og sluttede 3-3.

- Det er svært at forklare, men OB ligger på en eller anden måde godt til os. Vores hurtige spil har gjort lidt ondt på OB og Gilberto Macenas hurtighed samt Martin Spelmanns dybdeløb kan blive vigtige våben for os igen, vurderer Søren Jochumsen.

AC-spillerne fik et ordentligt skud selvtillid med pokalsejren i Holstebro, og 3-1 sejren i Haderslev gav endnu mere selvtillid, så det bliver et AC-hold fuld af optimisme, der tager imod et af landets absolut stærkeste mandskaber.

- Vi har været inde i en lidt sløj periode rent resultatmæssigt, men kom tilbage efter på sporet igen med 5-0 sejren i Holstebro samt 3-1 sejren i Haderslev. Vi formåede at overføre selvtilliden fra Holstebro-kampen til i søndags og vi skal også tage det med på banen mod OB, slutter Søren Jochumsen.

Foto: badenfoto.dk