Juel Andersen: Dejligt at få debut


29. maj 2012

Alexander Juel Andersen fik debut på det danske U/21-landshold, da han blev skiftet ind i stedet for Bashkim Kadrii i gårsdagens venskabskamp mod Irland.

AC Horsens’ højre back har spillet 26 kampe på diverse ungdomslandshold, men det var hans første i U/21-regi, da han blev skiftet ind i det 82. minut i går.

- Jeg blev skiftet ind som højre back, og det var dejligt at få debut. Jeg kom med i sidste øjeblik, så jeg havde ikke sat næsen op efter det helt store, så det var en positiv oplevelse. Det gjaldt egentlig bare om at holde fast i bolden og forhindre en scoring, hvilket lykkedes meget godt. Vi kontrollerede kampen fuldstændig og vandt en fortjent sejr, fortæller Alexander Juel Andersen.

Indtil videre er det kun blevet til et træningspas for U/21-landsholdet.

- Det har indtil videre været en fin tur med gode spillere fra Superligaen og en enkelt fra udlandet, og selvom vi kun har trænet en enkelt gang, har det været lærerigt, lyder det fra Alexander Juel Andersen.

Som det ser ud nu, skal han være med U/21-landsholdet frem til på lørdag, hvorefter han returnerer til det østjyske. U/21-landsholdet spiller mod Makedonien i Aalborg tirsdag den 5. juni klokken 14.30.

Foto: badenfoto.dk