Juel Andersen forlænger landsholdstur


31. maj 2012

Alexander Juel Andersen fik debut på U/21-landsholdet i venskabskampen mod Irland i mandags, og planen var, at han skulle returnere til Østjylland igen på lørdag, men nu har landstræner Morten Wieghorst valgt at forlænge AC-backens ophold i landsholdslejren.

Han skal blive i landsholdslejren frem til på tirsdag, hvor U/21-landsholdet spiller EM-kvalifikationskamp mod Makedonien i Aalborg.

- Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Vi er 19 spillere, og derfor skal der sies en spiller fra til truppen mod Makedonien, hvilket sandsynligvis sker tirsdag formiddag, og forhåbentlig kommer jeg med i 18 mands-truppen, fortæller Alexander Juel Andersen.

Han mødte ind i landsholdslejren i sidste uge sammen med blandt andre Frederik Rønnow, og der er blevet tilbragt en del tid med græs under knopperne.

- Vi har trænet fire gange og spillet venskabskamp mod Irland, og niveauet er højere end for eksempel på U/20-landsholdet, men vi er godt klædt på med træningen i superligaklubberne, og formen er god, lyder det fra Alexander Juel Andersen.

U/21-landsholdet spiller mod Makedonien på tirsdag klokken 14.30 på Nordjyske Arena, og kampen sendes på TV2 Sport.

Foto: badenfoto.dk