Juel Andersen: Jeg har fået meget mere ro på


21. februar 2019

AC Horsens leverede en gedigen holdpræstation i søndags, da ”de gule” vandt over Vendsyssel FF på CASA Arena Horsens, men der var også individuelle præstationer, der sprang i øjnene, og det er svært at komme udenom Mads Juel Andersen.

Han plejer at vise sine store kvaliteter i defensiven, men han løb med opmærksomheden, da han nettede to gange i søndagens kamp og generelt leverede et brag af en kamp.

AC Horsens’ nummer tre har også høstet mange roser i opstarten, og her sætter Mads Juel Andersen et par ord på sin gode udvikling.

- Jeg har fundet meget mere ro med mig selv i hverdagen og er faldet rigtig godt til. Da jeg kom tilbage fra juleferien, var det rart at være tilbage i Horsens, og jeg føler, det er mit hjem. Det giver en god følelse, og roen smitter af på mit spil. Det betyder, at jeg ikke stresser og ikke tænker så meget, så jeg bliver mere forudseende og rolig i beslutningerne, forklarer Mads Juel Andersen.

Hvis han tænker sig rigtig godt om, så har han måske scoret to gange som venstre back i en U15-kamp mod Dragør, men han er ikke helt sikker.

- Jeg har måske scoret to mål i samme kamp, da jeg var miniput eller lilleput, men jeg har nok ikke gjort det, mens jeg har været en del af et elitemiljø, lyder det med et smil fra Juel Andersen.

Kampen mod Vendsyssel FF startede hektisk og rodet for AC Horsens, men efter 5-10 minutter faldt der mere ro på spillet.

- Vi startede kampen dårligt, og de havde bolden meget, men vi holdt dem fra chancer. De havde vel kun ét skud udefra i den periode. Vi stod imod, fik ro på spillet og tog den derfra. Da de fik rødt kort, gjaldt det om at holde fokus, og så skulle chancerne nok komme. Vi spillede nærmest en perfekt kamp med stor koncentration, og fire point efter de første to kampe må siges at være acceptabelt, konstaterer Mads Juel Andersen.

På søndag skal han i aktion for anden søndag i træk på CASA Arena Horsens, når OB kommer på besøg.

- Det bliver helt sikkert en svær opgave, for OB har et godt hold, men Bo skal nok sørge for at forberede os godt i løbet af ugen. Sejren over Vendsyssel blev grundlagt med et clean sheet og tre mål, så vi går ind til kampen mod OB med selvtillid og en god følelse, slutter Mads Juel Andersen.

Klik her for at købe billet til kampen mod OB. Du kan scanne din billet direkte fra din smartphone ved indgangsmøllen.