Julefesten 2019


 

Menu

Stegte sild med dijon og dild – Hvide sild marineret med anis og luerbærblad samt kanel – hertil kapers/ægge dressing.

Pandestegte rødspættefiletter m/ grov remoulade – varmrøget laks m/ hvidløg, dild og pureret røde peberfrugter – rejer m/ youso mayo.

Buffet:

- Farin glaseret skinke vådsaltet fra Troldgården i Hovedgård, hertil grønlankål tilsmagt rosapeber og creme duble samt brune kartofler fra Hansted

- Ande rilette lavede af mulard and fra Gothenborg m/ syltet ribs, og sød sennep

- Tarteletter m/ fyld lavet af skovkylling fra Gothenborg ved Them ( Silkeborg )

- Medister med julekrydderier lavet af Phillip fra Troldgården i Hovedgård hertil julekål m/ kanelsukker

- Ost: Vesterhavsost hertil honningglaseret walgnødder og vintertrøffel

- Ris ala mande m/ kirsebærsauce og mandelsplitter.

- Frisk fingerfrugt.

Hertil serveres alt tilbehør.

Maden bliver leveret af Kokken ud af Huset.

Kokken ud af Huset logo

Der vil tilmed være natmad i form af pølser med brød længere ude på aftenen.

Drikkevarer

Der vil være øl, vin og vand under hele arrangementet til alle gæster.
Ønskes der andet spiritus, kan det købes i baren.

Programmet for aftenen

Kl. 18.00 Velkomstdrink
Kl. 18.30 Julebuffet
Kl. 21.00 Kaffe/the
Kl. 21.30 Dansegulvet er klar
Kl. 01.00 Natmad - pølser m. brød
Kl. 01.30 Gå hjem i din seng
 

Tilmelding

Festen afholdes den 23. november og prisen er 625,- inkl. moms.
Du kan tilmelde dig til event@achorsens.dk. Fristen for tilmeldingen er 8. november.