Julehilsen fra direktøren


21. december 2011

Kære alle gule,

Her på tærskelen til det nye år, skal der fra AC Horsens lyde en kæmpe tak til alle involverede i AC Horsens. Det være sig samarbejdspartnere, sponsorer, tilskuere og fans, alle medarbejdere, såvel fastansatte som frivillige. Tak for jeres kæmpestore engagement i AC Horsens i det snart overståede 2011.

Vi kan se tilbage på et på mange måder veloverstået år. Vi opnåede en forbliven i Superligaen i foråret og gjorde os store anstrengelser for at skabe et sportslig godt fundament til sæsonen 2011/12, hvor vi med efterårets slutning kan konstatere, at vi er på en fantastisk flot fjerdeplads, kan se frem til to vanvittigt spændende semifinaler mod HB Køge, har Superligaens topscorer Gilberto Macena, ligalandsholdspilleren Martin Spelmann, fik sagt farvel og tak for over 500 kampe til Søren Jochumsen osv. osv. Alle de ting kunne ikke lade sig gøre uden den store opbakning, vi har oplevet fra rigtig mange sider og Horsens i særdeleshed.

2012 bliver for AC Horsens fyldt med spænding og forventninger. Her er vores store drømme, at vi kan fastholde vores position i top seks i Superligaen, at vi kan være den ene deltager i Parken Kristi Himmelfartsdag - forventninger vi med sindsro kan tillade os at have. Vi har en god trup og et godt sportsligt setup, og det vigtigste er, at spillerne er ærgerrige og sultne. De vil skabe resultater og hele tiden søge forbedringer.

Vores resultater, flotte spil og tematisering af kampene har løftet vores tilskuertal, der er steget med 21 procent i forhold til gennemsnittet på vores hjemmebane i sidste sæson og der har også været en eksplosiv stigning i vores seertal. Vi har spillet 17 kampe i efteråret og de er blevet set af 1.600.000 tv-seere – en stigning på 600.000 seere i forhold til efterårssæsonen 2010. Vi sætter endnu mere fokus på tematisering af kampene i foråret og det er vores mål at komme op i nærheden af 6.000 tilskuere i gennemsnit på CASA Arena Horsens.

Dejligt er det også at opleve Horsens som by omtalt positivt, uanset hvor i Danmark man kommer frem. Foråret i Horsens byder på superligabold på første klasse og som nævnt en mulig deltagelse i pokalfinalen, EU-formandskabet sætter Horsens på Europakortet i tre måneder i 2012, Giro d’Italia kigger forbi og AC Horsens byder velkommen til alle cykelentusiaster i forbindelse med vores hjemmekamp mod Brøndby og fængslet og Horsens & Friends laver kæmpekoncert med Metallica. Alle Horsens-borgere og virksomheder kan være stolte af at være en del af en by, som i markant omfang også sætter sig på positiv omtale i 2012.

Herfra skal der til alle lyde et stort ønske om en glædelig jul og lykkebringende nytår, og vi ses til arrangementer i Horsens i 2012. Vi ser frem til at byde mange mennesker velkommen på CASA Arena Horsens i det kommende år.

Med sportslig hilsen

Henrik Ravn

Direktør

Foto: badenfoto.dk