Julehjælp: AC Horsens bidrager til en bedre jul for familier


21. december 2020

Horsens har en række foreninger og organisationer, der hjælper familier, som har brug for en håndsrækning, og det er ikke mindst nødvendigt i denne tid, hvor hyggen og familien burde være i højsædet for alle.

Som organisation og med fodbolden som redskab, ønsker AC Horsens at gøre en forskel i lokalområdet, og derfor bruger klubben aktivt dens indflydelse og fodbolden til at forsøge at sætte et positivt aftryk på omgivelserne.

AC Horsens har opnået en position i lokalsamfundet som byens førende sportsbrand, og klubben ønsker at synliggøre sit sociale ansvar gennem forskellige projekter og gerne i samarbejde med lokale, regionale og nationale organisationer.

I løbet af november og december er ”de gule” blevet kontaktet af en række organisationer, der ønsker hjælp til at hjælpe trængte familier i en svær tid, og AC Horsens er selvfølgelig en del af holdet.

- Som byens klub skal vi være med til at tage socialt ansvar, når vi bliver kontaktet af seriøse organisationer med et godt formål, og hvis vi kan give en hjælpende hånd til, at familier og børn får en god jul, så er vi klar til det, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

AC Horsens er en del af holdet sammen med følgende organisationer:

Røde Kors Horsens

Juleuddelingen af 1867

Røde Kors Horsens Nord

Mødrehjælpen Horsens

Menighedsplejen ved Sønderbro Kirke

Dansk Folkehjælp Horsens afd.