Julius Voldby Rosenberg Hansen fejrer 15-års fødselsdag med treårig aftale


11. juni 2020

AC Horsens oplever en fantastisk udvikling på klubbens akademi, og senest imponerede 16-årige Jeppe Kjær stort, da han kom på banen mod Brøndby IF og gjorde en forskel med assisten til 2-1 målet.

Der står flere andre gule talenter på spring, og en af dem er Julius Voldby Rosenberg Hansen, der tirsdag den 9. juni kunne fejre sin 15-års fødselsdag ved at sætte sin underskrift på en treårig aftale med AC Horsens.

Julius Voldby Rosenberg Hansen er angriber, og han bliver førsteårs U17-spiller efter sommerferien, men han har været en del af U17-truppen det seneste års tid, hvor han har scoret fire mål og lavet tre assists i 12 kampe. Tre gange har han været i startopstillingen.

AC Horsens’ talentchef Claus Troelsen har store forventninger til Rosenberg.

- Julius er en stor, stærk og hårdtarbejdende angriber med et stærkt mindset, og han er en decideret målscorertype. Han er fantastisk til at time sine dybe løb, og han er stærk i feltet, hvor han er god til at finde scoringsmuligheder. Han har selvfølgelig udviklingspunkter som alle andre spillere i den alder, og han skal blandt andet bygge på i forhold til at spille med ryggen mod mål, selvom han har forbedret sig meget på det område. Han er en meget behagelig fyr, der er god at have i truppen, og han lever til fulde op til vores værdier på og uden for banen. Han har potentialet til at gå hele vejen, og han er allerede nu inde omkring DBU’s U15-talentsamling, hvor han også har imponeret. Målet for Julius er, at han bliver udtaget til det kommende U16-landshold, og det anser vi for at være realistisk, fortæller Claus Troelsen.

Julius Voldby Rosenberg Hansen har spillet i AC Horsens’ samarbejdsklubber Hatting-Torsted og FC Horsens, inden han blev en del af Talentskolen og efterfølgende blev AC Horsens-spiller.

- Det er en fantastisk følelse, for jeg har drømt om at skrive under med AC Horsens i lang tid og det er dejligt at gøre det på min fødselsdag. Vi har et fantastisk sammenhold, og jeg har det rigtig godt socialt med gode venner i klubben. Jeg forventer mig, at de næste tre år bliver med gode oplevelser, og at jeg fortsætter med at udvikle mig, siger Julius Voldby Rosenberg Hansen.