Jydsk Miljø Rengøring opgraderer til Partner-niveau


16. april 2019

AC Horsens har mange sponsorer og samarbejdspartnere, der har bakket flot op om klubben gennem en længere periode, og en af dem er Jydsk Miljø, der har været en del af den gule sponsorkreds i mange år.

Det er Bent Poder, der står i spidsen for Jydsk Miljø, og han har haft en stor indflydelse på AC Horsens som direktør, bestyrelsesmedlem og sponsor.

AC Horsens og Jydsk Miljø er netop blevet enige om en ny sponsoraftale, og der er tale om en opgradering, der flytter Jydsk Miljø op på Partner-niveau.

HR- og personalechef Anders Mandrup fortæller her, hvorfor Jydsk Miljø har valgt at opgradere sponsoratet.

- Den største grund er, at vi har gule hjerter og stor passion for AC Horsens. Jeg har selv en fortid som spiller i klubben, mens Bent Poder har spillet en kæmpe rolle i AC Horsens med sit store engagement og støtte, som har været med til at sikre klubbens overlevelse, da økonomien var trængt. Eksponeringsdelen spiller selvfølgelig også en rolle, og vi vil gerne være mere synlige i forbindelse med AC Horsens’ hjemmekampe og generelt. Der er et godt udstillingsvindue i Superligaen, og derfor var det også vigtigt for os at få plads på LED-banden, hvor vi heldigvis selv kan producere indholdet, og udskifte det løbende, fortæller Anders Mandrup.

Kim Porsgaard er salgschef i Jydsk Miljø, og han er en del af handelsnetværket.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med AC Horsens, og det er spændende at være en del af handelsnetværket. Jeg har ikke været en del af et netværk, der har fungeret så godt, og det er meget relevant at være med til møderne, fortæller Kim Porsgaard.

Jydsk Miljø har ansat endnu en sælger, Martin Birch Buch, og han skal overtage Kim Porsgaards plads i handelsnetværket.

- Der er et stort potentiale i handelsnetværket, og det vil vi gerne dyrke endnu mere, men det kræver flere ressourcer, end vi har haft tidligere, og det får vi fremadrettet, lyder det fra Kim Porsgaard.

Generelt er der potentiale til endnu mere, når det gælder aktivering af Jydsk Miljøs sponsorat.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan bruge det endnu mere businessrelateret og for eksempel tage nuværende og potentielle kunder med til VIP-arrangementer, og det vil vi også benytte os af på sigt. Med tiden vil sponsoratet også smitte af på medarbejderne i form af billetter til AC Horsens’ hjemmekampe, fortæller Anders Mandrup.

Klik her for at læse mere om Jydsk Miljø.