Kæmpe frivillig indsats på fodboldskolen


19. oktober 2011

Trænere og deltagere på AC Horsens’ fodboldskole tog afsked med hinanden i går efter fire dage med fodbold, hygge og kammeratskab på CASA Arena Horsens.

En af betingelserne for at drive fodboldskolen er frivillig arbejdskraft og opbakningen har været helt fantastisk. Else Svømmeholm påbegyndte for længe siden arbejdet med at opsøge sponsorer til mad, paptallerkener, plastikbestik osv. og hun har også knoklet i HfS-Caféen de seneste fire dage.

Lørdag mødte hun klokken 6.30 og tog hjem igen klokken 16.00, mens hun søndag, mandag og tirsdag arbejdede fra klokken 7.00 til 16.00.

- Vi har sørget for maden og frugten til alle deltagerne og det har været hårdt arbejde, men det har også været sjovt. Jeg vil gerne rose Charlotte, Joey, Aino, Tina og Lars for deres hjælp, for uden dem var det ikke gået, fortæller Else Svømmeholm.

Claus Troelsen er koordinator på fodboldskolen og han har kun ros til de frivillige.

- Det hele er gået rigtig godt og herfra skal lyde en kæmpe tak til Else Svømmeholm og resten af hjælperne i HfS-Caféen - de har ydet en kæmpe indsats. Else Svømmeholm har desuden været guld værd i forhold til det forberedende arbejde. Også en stor tak til Lars Korreborg, der har lagt gulv på i HfS-Caféen, lyder det fra Claus Troelsen.

AC Horsens’ fodboldskole har fået en kæmpe hjælp af følgende virksomheder/butikker:

Lantmännen Schulstad A/S

Kohberg

Jysk Vareudbringning

Scandic Food

Harboes Bryggeri

Beringsslagteren

Rema, Lichtenbergsgade

Anton Pedersen

Dansk Miljø

Korning Kro

Reitan

Amalielund Mad

3-Stjernet A/S