KALAFOTO: Eksponering og stolthed bag sponsorat i AC Horsens


26. marts 2019

Det horsensianske erhvervsliv bakker fortsat flot op om AC Horsens, og nu kan ”de gule” byde velkommen til KALAFOTO, der er blevet VIP-sponsor på en toårig aftale.

Det er fotograf og ejer Kasper Laursen, der står i spidsen for KALAFOTO, og han besluttede for kort tid siden at ændre navnet fra Kasper Laursen Erhvervsfoto til KALAFOTO.

Det var med til at bane vejen for et sponsorat i AC Horsens.

- Jeg havde lyst til at skifte navn og blive sponsor, og det var meget smart at gøre det på samme tid, for jeg kan få perfekt eksponering af mit navn sammen med AC Horsens. Det er svært at komme så bredt og hurtigt ud som gennem AC Horsens, og man kan bare se på jeres opslag på LinkedIn, som folk er meget opmærksomme på, fortæller Kasper Laursen og fortsætter:

- Eksponeringen betyder måske endnu mere for mig på grund af navneskiftet, og jeg opnår synlighed via mit banner på INSERO Tribunen og LED-banden, lyder det fra Kasper Laursen.

Han glæder sig over at være en del af byens største erhvervsnetværk.

- Det er fedt at være en del af et stort netværk, og det giver i første omgang noget awareness. Derudover har jeg en naturlig stolthed over at støtte op om holdet og være en del af noget, der betyder så meget for mange mennesker, forklarer Kasper Laursen.

Han arbejder meget for blandt andre AC Horsens’ mangeårige tøjsponsor hummel, og hans netværk har givet ham meget arbejde for andre gule sponsorer som Superego og bubble.

- Det er dejligt, at man også får noget konkret ud af sit netværk, og jeg glæder mig til at dykke endnu mere ned i AC Horsens’ netværk. Ellers vil jeg blandt andet bruge sponsoratet på at invitere kunder og potentielle kunder ind til lidt mad og fodbold, slutter Kasper Laursen.

Klik her for at se mere KALAFOTO.