Kickoff: AC Horsens – AGF


19. maj 2012

CASA Arena Horsens danner rammen om ”slaget om Østjylland” på AC Horsens’ hjemmebane, når ”De Gule” møder AGF i lokalbraget søndag den 20. maj klokken 16.00. Her får du nærmere information om kampen:

Portene åbner klokken 15.00

Kampen fløjtes i gang klokken 16.00. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 15.00.

Ta’ familien med til bold

Der sker noget for både store og små på AC Horsens’ familieafsnit, hvor børnene kan boltre sig i en hoppeborg fra Horsens Legeland eller dyste mod hinanden i FIFA fra EA Games. Der er også mulighed for at købe popcorn på Familieafsnittet.

AC Horsens har oprettet AC KIDS, der er en ny, cool klub for AC-fans i alderen 0-14 år, og et medlemskab giver adgang til en række oplevelser, gaver og rabatordninger.

Læs mere om AC KIDS ved at klikke her.

Vejrudsigten for i morgen

Vejrudsigten siger op til knap 19 graders varme og tørvejr.

Bronzemedaljer?

AC Horsens kan sikre sig bronzemedaljerne i morgen, hvis det bliver til sejr over AGF, og FC Midtjylland taber point til FC København.

Frederik Rønnow var imponeret over opbakningen til pokalfinalen i Parken og håber på endnu en fantastisk kulisse i morgen.

Det seneste møde

AC Horsens vandt det seneste indbyrdes møde mellem de to klubber.

Klik her for at læse kampreferatet fra den kamp.

Klik her for at læse statistik om de indbyrdes opgør mellem de to klubber.

Bliv klædt på

Stadium i Bytorv Horsens har en indbydende AC-shop, hvor du kan købe spilletrøjer og andet fedt AC-gear.

Kampprogram

AC Horsens er igen på banen med et spændende kampprogram. Designet er lækkert og indbydende, der er masser af optakt til dagens kamp, og du kan vinde lækre præmier fra Dana Ure – Festina, Stadium, Biledgaard Profil, Elgiganten, Hans Laursen, Café Dolly, Megascope og EA Sports. Kampprogrammet koster 10 kroner, og indtægterne går ubeskåret til AC Horsens’ talentudvikling. Vindernumrene offentliggøres på achorsens.dk i næste uge.

Man of the match

Du kan være med til at kåre kampens man of the match. Du skal sende en sms til 1272 med teksten AC mellemrum og spillerens trøjenummer – senest 10 minutter før kampen slutter. Aunsbjerg, Peugeot i Horsens, er sponsor for man of the match og stiller en lækker Peugeot til rådighed i en uge for vinderen. Det koster almindelig SMS-takst.

Billetsalg i løbet af ugen

Spring billetkøen over i morgen og klik ind på www.achorsens.dk, hvor du kan købe print selv-billetter frem til fire timer før kickoff.

Klik her for at gå direkte til print selv-billetter.

Billetsalg på CASA Arena Horsens

Billetsalget på CASA Arena Horsens begynder i morgen klokken 13.00.

Foto: badenfoto.dk