Kickoff: AC Horsens - FC København


25. juli 2019

CASA Arena Horsens danner rammen om lørdagens opgør mellem AC Horsens og FC København, og her er lidt info om kampen:

Portene åbner klokken 16.30
Kampen fløjtes i gang klokken 17.30. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 16.30.

Lørdagens vejrudsigt
Vejrudsigten siger op til 27 graders varme og høj solskin.

Fanzonen åbner klokken 15.30
AC Horsens inviterer indenfor i den gule fanzone fra klokken 15.30, hvor der vil være musik samt salg af fadøl og grillpølser. Prøv den nye indkastaktivitet – er du mere præcis end Qvist?

Stemningsafsnittet flyttes til Roesgaard Tribunen
Det internationale popikon PINK giver koncert på den gule hjemmebane onsdag den 7. august, og forberedelserne til koncerten er i fuld gang på Langmarksvej.

Det betyder blandt andet, at det indledende arbejde med at flytte Østtribunen er i gang, og derfor kan tilskuerne ikke benytte stemningstribunen på lørdag og den 11. august mod FC Midtjylland. I stedet bliver alle tilskuere – inklusiv sæsonkortholdere – på Østtribunen rykket over på Roesgaard Tribunen (syd) i afsnit K-L.

Man skal købe billet til Østtribunen, som man plejer og benytte samme indgang som sædvanligt. Klik her for at læse mere.

Konkurrence på klappere
AC Horsens og NG ZINK uddeler gule klappere, og du kan vinde en spillertrøje. Tag en selfie og del din stadionoplevelse på Instagram med hashtagget ACHorsens. Vi finder en spillertrøje til vinderen med det bedste billede.

Konkurrencer via AC Horsens-app’en

Der vil også i denne sæson være fede præmier på højkant til hver eneste hjemmekamp, og du kan se en oversigt over konkurrencerne her.

Merchandisesalg i fanzonen
AC Horsens opfordrer alle til at tage gult tøj på – trøje, jakke, hue, kasket, halstørklæde osv. En gul hjemmebane er altid et fantastisk syn, og de gule fans kan købe merchandise i fanzonen og på Nordtribunen.

Klik her for at købe spillertrøjer online.

Varm op til kampen i fanklubben
Fanklubben Den Gule Fare åbner dørene til klubhuset klokken 15.00, og her kan man stille sulten med grillpølser og nyde en iskold fadøl. Klubhuset lukker klokken 17.00, så alle fans kan nå på plads inden kampen.

Klik her for at læse mere.

Tank op i HfS-Caféen
Inden kampen kan der tankes op i HfS-Caféen, hvor der er mulighed for at købe frisksmurte baguettes, pølsemix, lune panini, fadøl og meget andet.

Fælles ordensreglement
Klubberne i Superligaen har et fælles ordensreglement, og dette gælder derfor også på CASA Arena Horsens.

Læs mere om ordensreglementet her.

Køb billet via achorsens.dk
Du kan sikre dig en billet via achorsens.dk. Billetten kan scannes direkte fra smartphone ved billetmøllen. Klik her for at købe billet.

Foto: Charlotte Adsbøl