Kickoff: AC Horsens – FC Midtjylland


7. august 2019

CASA Arena Horsens danner rammen om søndagens opgør mellem AC Horsens og FC Midtjylland, og her er lidt info om kampen:

Portene åbner klokken 15.00
Kampen fløjtes i gang klokken 16.00. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 15.00.

Søndagens vejrudsigt
Vejrudsigten siger op til 20 graders varme og tørvejr.

Fanzonen åbner klokken 14.00
AC Horsens inviterer indenfor i den gule fanzone fra klokken 14.00, hvor der vil være musik samt salg af fadøl og grillpølser. Prøv den nye indkastaktivitet – er du mere præcis end Qvist?

Stemningsafsnittet flyttes til Roesgaard Tribunen
Det internationale popikon PINK giver koncert på den gule hjemmebane onsdag den 7. august, og forberedelserne til koncerten er i fuld gang på Langmarksvej.

Det betyder blandt andet, at Østtribunen er flyttet, og derfor kan tilskuerne ikke benytte stemningstribunen søndag den 11. august mod FC Midtjylland. I stedet bliver alle tilskuere – inklusiv sæsonkortholdere – på Østtribunen rykket over på Roesgaard Tribunen (syd) i afsnit K-L.

Man skal købe billet til Østtribunen, som man plejer og benytte samme indgang som sædvanligt. Klik her for at læse mere.

Konkurrence på klappere
AC Horsens og NG ZINK uddeler gule klappere, og du kan vinde en spillertrøje. Tag en selfie og del din stadionoplevelse på Instagram med hashtagget ACHorsens. Vi finder en spillertrøje til vinderen med det bedste billede.

Konkurrencer via AC Horsens-app’en
Der vil også i denne sæson være fede præmier på højkant til hver eneste hjemmekamp, og du kan se en oversigt over konkurrencerne her.

Merchandisesalg i fanzonen
AC Horsens opfordrer alle til at tage gult tøj på – trøje, jakke, hue, kasket, halstørklæde osv. En gul hjemmebane er altid et fantastisk syn, og de gule fans kan købe merchandise i fanzonen og på Nordtribunen.

Klik her for at købe spillertrøjer online.

Varm op til kampen i fanklubben
Fanklubben Den Gule Fare åbner dørene til klubhuset klokken 13.30, og her kan man stille sulten med grillpølser og nyde en iskold fadøl. Klubhuset lukker klokken 15.30, så alle fans kan nå på plads inden kampen.

Klik her for at læse mere.

Tank op i HfS-Caféen
Inden kampen kan der tankes op i HfS-Caféen, hvor der er mulighed for at købe frisksmurte baguettes, pølsemix, lune panini, fadøl og meget andet.

Fælles ordensreglement
Klubberne i Superligaen har et fælles ordensreglement, og dette gælder derfor også på CASA Arena Horsens.

Læs mere om ordensreglementet her.

Køb billet via achorsens.dk
Du kan sikre dig en billet via achorsens.dk. Billetten kan scannes direkte fra smartphone ved billetmøllen. Klik her for at købe billet.