Kickoff: AC Horsens – HB Køge


13. juli 2011

CASA Arena Horsens danner rammen om søndagens opgør mellem AC Horsens og HB Køge. Her får du nærmere information om kampen:

Portene åbner klokken 15.00

Kampen fløjtes i gang klokken 16.00. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 15.00.

 Ta’ familien med til bold

Der er masser af aktiviteter på Familieafsnittet, blandt andet AC Hoppeborg og spil FIFA 2011 fra EA Games på X-box 360.

Søndagens vejrudsigt

Ifølge DMI: Risiko for regn og 15 grader.

Debutanter

Søren Jensen, Alexander Juel Andersen og Jeppe Mehl kan få debut i den gule trøje.

Bliv klædt på

Stadium i Bytorv Horsens sælger spillertrøjer og andet fedt AC-gear.

Kampprogram

AC Horsens er igen på banen med et spændende kampprogram. Designet er lækkert og indbydende, der er masser af optakt til dagens kamp og du kan vinde lækre præmier fra Stadium, Biledgaard Profil, Elgiganten, Restaurant Venezia og EA Sports. Kampprogrammet sælges udenfor stadion og på tribunerne, og det koster 10 kroner. Indtægterne går ubeskåret til AC Horsens’ talentudvikling. Vindernumrene offentliggøres på achorsens.dk i næste uge.

Man of the match

Du kan være med til at kåre kampens man of the match. Du skal sende en sms til 1272 med teksten AC mellemrum og spillerens trøjenr. - senest 10 minutter før kampen slutter. Aunsbjerg, Peugeot i Horsens, er sponsor for man of the match og stiller en Peugeot 308 til rådighed i en uge for vinderen. Det koster almindelig SMS-takst.

Billetsalg i løbet af ugen

Spring billetkøen over på søndag og køb din billet i Stadium, Bilka eller Løvbjerg i løbet af ugen.

Billetsalg på CASA Arena Horsens

Billetsalget på CASA Arena Horsens begynder på søndag klokken 13.00. Du kan købe print selv-billetter via www.achorsens.dk frem til fire timer før kick-off.

Foto: badenfoto.dk