Kickoff: AC Horsens – HB Køge


1. marts 2012

CASA Arena Horsens danner rammen om forårets første superligakamp på AC Horsens’ hjemmebane, når HB Køge kommer på besøg søndag den 4. marts. Her får du nærmere information om kampen:

Portene åbner klokken 15.00

Kampen fløjtes i gang klokken 16.00. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 15.00.

Ta’ familien med til bold

Der sker noget for både store og små på AC Horsens’ familieafsnit. Her kan børnene hygge sig i AC Horsens-hoppeborgen eller dyste i FIFA fra EA Games. AC Horsens har oprettet AC KIDS, der er en ny, cool klub for AC-fans i alderen 0-14 år, og et medlemskab giver adgang til en række oplevelser, gaver og rabatordninger. Læs mere om AC KIDS ved at klikke her.

Søndagens vejrudsigt

Vejrudsigten siger op til fem graders varme, tørvejr og let vind.

Endnu en god åbning?

AC Horsens og HB Køge åbnede sæsonen på CASA Arena Horsens den 17. juli 2011, og det resulterede i et godt afsæt  for ”De Gule”, der vandt med 3-0 og hentede point i de fire efterfølgende kampe. Lasse Kryger åbnede med 1-0 scoringen efter et kvarters spil, og Martin Retov og Issey Nakajima-Farran fulgte op med en scoring hver efter pausen. Klik her for at læse kampreferat fra den kamp.

100 kampe i AC-trøjen

Morten Rasmussen spiller kamp nr. 100 for AC Horsens mod HB Køge og hyldes inden kampen. Han debuterede den 20. juli 2008 i hjemmekampen mod SønderjyskE. De foreløbige 99 kampe/7 mål fordeler sig med 66 superligakampe, 23 i 1. division og 10 pokalkampe, og de har resulteret i 44 sejre, 20 uafgjorte og 35 nederlag. Morten Rasmussen bliver spiller nr. 82 i ”Klub 100”.

Bliv klædt på

Stadium i Bytorv Horsens har en indbydende AC-shop, hvor du kan købe spilletrøjer og andet fedt AC-gear.

Kampprogram

AC Horsens er igen på banen med et spændende kampprogram. Designet er lækkert og indbydende, der er masser af optakt til dagens kamp, og du kan vinde lækre præmier fra Dana Ure - Festina, Stadium, Biledgaard Profil, Elgiganten, Restaurant Venezia, Hans Laursen, Café Dolly, Megascope og EA Sports. Kampprogrammet koster 10 kroner, og indtægterne går ubeskåret til AC Horsens’ talentudvikling. Vindernumrene offentliggøres på achorsens.dk i næste uge.

Man of the match

Du kan være med til at kåre kampens man of the match. Du skal sende en sms til 1272 med teksten AC mellemrum og spillerens trøjenummer - senest 10 minutter før kampen slutter. Aunsbjerg, Peugeot i Horsens, er sponsor for man of the match og stiller en Peugeot 308 til rådighed i en uge for vinderen. Det koster almindelig SMS-takst.

Tre kampe for to kampes pris

Hvis du allerede nu har planer om at se forårets første tre kampe på CASA Arena Horsens, så er der penge at spare. AC Horsens tilbyder nemlig de første tre kampe for to kampes pris, og det drejer sig om opgørene mod HB Køge den 4. marts, FC Nordsjælland den 25. marts og AaB den 31. marts. Billetpakken kan købes ved henvendelse hos AC Horsens’ administration senest fredag den 2. marts klokken 14.00. Læs mere ved at klikke her.

Billetsalg i løbet af ugen

Spring billetkøen over på søndag og køb din billet i Stadium eller Bilka til og med lørdag i denne uge eller klik ind på www.achorsens.dk, hvor du kan købe print selv-billetter frem til fire timer før kickoff. Klik her for at gå direkte til print selv-billetter.

Billetsalg på CASA Arena Horsens

Billetsalget på CASA Arena Horsens begynder på søndag klokken 13.00.

 

Foto: badenfoto.dk