Kickoff: AC Horsens - Lyngby


7. april 2012

CASA Arena Horsens danner rammen om endnu en spændende kamp på AC Horsens’ hjemmebane, når Lyngby kommer på besøg mandag den 9. april. Her får du nærmere information om kampen:

Portene åbner klokken 15.00

Kampen fløjtes i gang klokken 16.00. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 15.00.

Ta’ familien med til bold

Der sker noget for både store og små på AC Horsens’ familieafsnit. Her kan børnene hygge sig i AC Horsens-hoppeborgen eller dyste i FIFA fra EA Games. AC Horsens har oprettet AC KIDS, der er en ny, cool klub for AC-fans i alderen 0-14 år, og et medlemskab giver adgang til en række oplevelser, gaver og rabatordninger.

Læs mere om AC KIDS ved at klikke her.

Mandagens vejrudsigt

Vejrudsigten siger op til knap 10 graders varme og risiko for byger.

Gæsterne jagter revanche

Mandagens kamp er den første mellem de to mandskaber på CASA Arena Horsens i denne sæson. De to hold mødtes i femte spillerunde og spillede 1-1, og knap fire måneder senere vandt AC Horsens med 2-1 i Lyngby.

Klik her for at læse kampreferat fra 2-1 kampen.

Bliv klædt på

Stadium i Bytorv Horsens har en indbydende AC-shop, hvor du kan købe spilletrøjer og andet fedt AC-gear.

Kampprogram

AC Horsens er igen på banen med et spændende kampprogram. Designet er lækkert og indbydende, der er masser af optakt til dagens kamp, og du kan vinde lækre præmier fra Dana Ure - Festina, Stadium, Biledgaard Profil, Elgiganten, Hans Laursen, Café Dolly, Megascope og EA Sports. Kampprogrammet koster 10 kroner, og indtægterne går ubeskåret til AC Horsens’ talentudvikling. Vindernumrene offentliggøres på achorsens.dk i næste uge.

Man of the match

Du kan være med til at kåre kampens man of the match. Du skal sende en sms til 1272 med teksten AC mellemrum og spillerens trøjenummer - senest 10 minutter før kampen slutter. Aunsbjerg, Peugeot i Horsens, er sponsor for man of the match og stiller en lækker Peugeot til rådighed i en uge for vinderen. Det koster almindelig SMS-takst.

Billetsalg i løbet af ugen

Spring billetkøen over på mandag og klik ind på www.achorsens.dk, hvor du kan købe print selv-billetter frem til fire timer før kickoff.

Klik her for at gå direkte til print selv-billetter.

Billetsalg på CASA Arena Horsens

Billetsalget på CASA Arena Horsens begynder på mandag klokken 13.00.

Foto: badenfoto.dk