Kickoff: AC Horsens – OB


16. november 2011

CASA Arena Horsens danner rammen om efterårets sidste superligakamp på AC Horsens’ hjemmebane, når OB kommer på besøg lørdag den 19. november. Her får du nærmere information om kampen:

 

Portene åbner klokken 16.00

Kampen fløjtes i gang klokken 17.00. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 16.00.

 

Ta’ familien med til bold

Der sker noget for både store og små på AC Horsens’ familieafsnit. Her kan børnene hygge sig i AC Horsens-hoppeborgen eller dyste i FIFA 2011 fra EA Games og der er også mulighed for at købe popcorn.

 

Aktiviteter under Syd-tribunen

AC Horsens og Horsens Legeland stiller forskellige aktiviteter op under Syd-tribunen og de er til fri afbenyttelse fra klokken 16.00 og frem til kickoff. Dyst i bordfodbold, test dit spark, deltag i showkampe eller vis hvor præcis du skyder i ”Football Shootout”. Børnene kan også hygge sig i den specielle Spiderman-hoppeborg. Få en snak med to AC-spillere under Syd-tribunen fra kl. 16.00-16.30. De skriver gerne autografer.

 

Pauseunderholdning

AC Horsens’ cheerleaders er klar med et flot show i pausen af kampen, Hummel skyder fodbolde ud til publikum og Michael Toft optræder med et fedt freestyleshow.

 

Lørdagens vejrudsigt

Vejrudsigten siger op til ni grader og svag vind.

 

Endnu en fodboldfest?

AC Horsens og OB spillede et brag af en kamp for et par måneder siden, hvor Peter Utaka bragte gæsterne foran, men hvor Alioune Kébé og Gilberto Macena sørgede for en gul 3-1 føring. En fynsk slutspurt var tæt på at gøre livet surt for ”De Gule”, men Alioune Kébé blev matchvinder med 4-3 målet i det 89. minut og det var en kamp, der virkelig blev talt om i ”Fodbold-Danmark”.

 

Afskedskamp

Søren Jochumsen skal fra årsskiftet være salgskonsulent og tredjemålmand i AC Horsens, så han spiller højst sandsynligt sin sidste hjemmekamp på CASA Arena Horsens. Kampen mod OB bliver hans kamp nummer 522 med AC-logoet på brystet og AC Horsens kan kun opfordre til at dukke op på CASA Arena Horsens for at tage afsked med Søren Jochumsen. De gule fans får også mulighed for at tage afsked med Alioune Kébé, der annoncerede sit karrierestop den 25. oktober. Når spillerne er færdige med opvarmningen, så overrækker sportsdirektør Jesper Hansen blomster til Alioune Kébé.

 

Bliv klædt på

Stadium i Bytorv Horsens sælger spillertrøjer og andet fedt AC-gear.

 

Kampprogram

AC Horsens er igen på banen med et spændende kampprogram. Designet er lækkert og indbydende, der er masser af optakt til dagens kamp og du kan vinde lækre præmier fra Dana Ure - Festina, Stadium, Biledgaard Profil, Elgiganten, Restaurant Venezia, Hans Laursen, Café Dolly, Megascope og EA Sports. Kampprogrammet sælges sammen med et stort gult flag og en speciel Søren Jochumsen-plakat for kun 30 kroner, og indtægterne går ubeskåret til AC Horsens’ talentudvikling. Kampprogrammet sælges udenfor CASA Arena Horsens og på tribunerne. Vindernumrene offentliggøres på achorsens.dk i næste uge.

 

Man of the match

Du kan være med til at kåre kampens man of the match. Du skal sende en sms til 1272 med teksten AC mellemrum og spillerens trøjenummer - senest 10 minutter før kampen slutter. Aunsbjerg, Peugeot i Horsens, er sponsor for man of the match og stiller en Peugeot 308 til rådighed i en uge for vinderen. Det koster almindelig SMS-takst.

 

Billetsalg i løbet af ugen

Spring billetkøen over på lørdag og køb din billet i Stadium, Bilka eller Løvbjerg i løbet af ugen eller klik ind på www.achorsens.dk, hvor du kan købe print selv-billetter frem til fire timer før kickoff.

 

Billetsalg på CASA Arena Horsens

Billetsalget på CASA Arena Horsens begynder på lørdag klokken 14.00.

 

Foto: badenfoto.dk