Kickoff: AC Horsens – Randers FC


26. februar 2020

CASA Arena Horsens danner rammen om søndagens opgør mellem AC Horsens og Randers FC, og her er lidt info om kampen:

Portene åbner klokken 11.00
Kampen fløjtes i gang klokken 12.00. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 11.00.

Søndagens vejrudsigt
Vejrudsigten siger op til 7 graders varme og risiko for nedbør.

Stemningsafsnittet er flyttet til Roesgaard Tribunen
AC Horsens arbejder løbende på at forbedre forholdene for fansene på CASA Arena Horsens, og nu har klubben permanent valgt at flytte stemningsafsnittet fra VP STÅL Tribunen til Roesgaard Tribunen (Sydtribunen).

Læs mere om stemningsafsnittet her.

Gratis wifi på CASA Arena Horsens
AC Horsens arbejder løbende på at optimere tilskueroplevelsen på den gule hjemmebane, og nu kan publikum glæde sig over gratis wifi på CASA Arena Horsens. Der var debut til det gule net i mandags, da AC Horsens mødte AGF, og det fungerede rigtig godt. Hvis man ønsker at benytte det gratis wifi, så skal man finde netværket Det_Gule_Net og logge på. Det er ganske gratis.

Fælles gåtur og fodboldhygge
AC Horsens og Sundparkens Venner inviterer til fælles gåtur og fodboldhygge inden søndagens kamp. Den fælles gåtur er for alle, der har lyst til at gå til den gule hjemmebane sammen med andre fans og tilskuere, og der er mødetid klokken 10.15 ved Sundparkhallen.

Familiefanzone: Velkommen i ACHibalds Corner
AC Horsens’ familiefanzone ACHibalds Corner er kommet godt fra start og er et nyt fast mødested før alle hjemmekampe. Her kan børn og barnlige sjæle hygge sig med FIFA 20, dyste mod hinanden på pannabanen, blive malet i ansigtet og hilse på ACHibald og AC-spillere. Der vil også være mulighed for at købe merchandise.

Tæpper til Nordtribunen
BASE Erhverv har sponsoreret knap 500 tæpper til tilskuerne på Nordtribunen. Tæpperne er i bure under Nordtribunen og skal afleveres igen efter slutfløjtet. Så er de nemlig klar til næste hjemmekamp.

Konkurrencer via AC Horsens-app’en
Der vil også i denne sæson være fede præmier på højkant til hver eneste hjemmekamp.

Kom i gult!
AC Horsens opfordrer alle til at tage gult tøj på – trøje, jakke, hue, kasket, halstørklæde osv. En gul hjemmebane er altid et fantastisk syn, og de gule fans kan købe merchandise i fanzonen og på Nordtribunen.

Klik her for at købe spillertrøjer online.

Fælles ordensreglement
Klubberne i Superligaen har et fælles ordensreglement, og dette gælder derfor også på CASA Arena Horsens.

Læs mere om ordensreglementet her.

Køb billet via achorsens.dk
Du kan sikre dig en billet via achorsens.dk. Billetten kan scannes direkte fra smartphone ved billetmøllen. Klik her for at købe billet.