Kickoff: AC Horsens – SønderjyskE


12. december 2019

CASA Arena Horsens danner rammen om søndagens opgør mellem AC Horsens og SønderjyskE, og her er lidt info om kampen:

Portene åbner klokken 11.00
Kampen fløjtes i gang klokken 12.00. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 11.00.

Søndagens vejrudsigt
Vejrudsigten siger op til 5 graders varme og risiko for nedbør.

Familiefanzone: Velkommen i ACHibalds Corner
AC Horsens’ familiefanzone ACHibalds Corner er kommet godt fra start og er et nyt fast mødested før alle hjemmekampe. På søndag kan børn og barnlige sjæle hygge sig med FIFA 20, dyste mod hinanden på pannabanen, blive malet i ansigtet og hilse på ACHibald og AC-spillere. Der vil også være mulighed for at købe merchandise, hvis man mangler de sidste julegaver.

Tæpper til Nordtribunen
BASE Erhverv har sponsoreret knap 500 tæpper til tilskuerne på Nordtribunen. Tæpperne er i bure under Nordtribunen og skal afleveres igen efter slutfløjtet. Så er de nemlig klar til næste hjemmekamp.

Halv pris på sæsonkort
Halv pris på sæsonkort til Nordtribunen (undtagen til ACHibalds Venner) og VP STÅL Tribunen (Østtribunen). Det vil sige, at sæsonkort til Nordtribunen koster 750 kroner for voksne og 450 kroner for børn, studerende og pensionister, mens et sæsonkort til VP STÅL Tribunen koster 250 kroner for voksne, studerende og pensionister samt 125 kroner for børn. Hvis man køber sæsonkortet inden på søndag, kan det selvfølgelig benyttes til kampen mod SønderjyskE, og det gælder for resten af sæsonen.

Klik her for at købe sæsonkort.

Konkurrencer via AC Horsens-app’en
Der vil også i denne sæson være fede præmier på højkant til hver eneste hjemmekamp.

Kom i gult!
AC Horsens opfordrer alle til at tage gult tøj på – trøje, jakke, hue, kasket, halstørklæde osv. En gul hjemmebane er altid et fantastisk syn, og de gule fans kan købe merchandise i fanzonen og på Nordtribunen.

Klik her for at købe spillertrøjer online.

Klubhuset åbner klokken 09.30
Fanklubben Den Gule Fare inviterer indenfor i klubhuset fra klokken 09.30, hvor der blandt andet vil være salg af bruch.

Klik her for at læse mere.

Fælles ordensreglement
Klubberne i Superligaen har et fælles ordensreglement, og dette gælder derfor også på CASA Arena Horsens.

Læs mere om ordensreglementet her.

Køb billet via achorsens.dk
Du kan sikre dig en billet via achorsens.dk. Billetten kan scannes direkte fra smartphone ved billetmøllen. Klik her for at købe billet.