Klasseforskel i Haderslev


23. oktober 2011

AC Horsens og SønderjyskE spiller traditionelt tætte kampe mod hinanden, men i dag var der klasseforskel på Haderslev Fodboldstadion, hvor ”De Gule” satte tingene på plads i 1. halvleg og kunne gå til pausen med en 4-0 føring. Værterne reducerede til 1-4 i 2. halvleg og det blev kampens resultat.

Der var masser af nærkampe i kampens indledende fase og der blev givet og taget af et godt hjerte. Hjemmeholdets Henrik Hansen var tæt på at give sine tidligere holdkammerater en grum start efter ni minutters spil, da hans frispark strøg igennem feltet og ramte opstanderen, men den blev clearet og der blev i øvrigt også dømt offside i situationen. Tre minutter senere afsluttede Thomas Hansen en SønderjyskE-omstilling, da hans afslutning blev blokeret af et par guleben, men AC Horsens havde problemer med at cleare bolden og Quincy Antipas sendte efterfølgende en kvalificeret  afslutning forbi mål. I den anden ende sendte Niels Lodberg en advarsel afsted med et hovedstød forbi mål efter et kvarters spil og to minutter senere stemplede Henrik Toft ind på sin gamle hjemmebane, da han midt for mål sendte en knaldhård afslutning forbi Nathan Coe og ind i netmaskerne efter flot forarbejde af Lasse Kryger og Martin Spelmann. I de efterfølgende minutter brændte det på foran Nathan Coes mål i flere situationer og det gav chancer til både Jeppe Mehl og Gilberto Macena, men uden at det kastede 2-0 målet af sig. Det kom til gengæld seks minutter efter 1-0 målet, da Jonas Troest headede tilbage til Nathan Coe. Desværre for Troest blev hovedstødet for kort og derfor kunne Gilberto Macena smutte imellem og sende bolden forbi målmanden med en flad afslutning.

Efter en halv times spil var Superligaens topscorer på spil igen, da han modtog en dyb bold og styrede mod mål. Han rundede Jonasson og fyrede på kassen, men Coe reddede flot. Kort efter fik SønderjyskEs Daniel Christensen en fin mulighed for at reducere, da han modtog bolden bagest i feltet, men han tøvede og chancen løb ud i sandet

Henrik Toft scorede sit andet mål i det 36. minut, da Søren Jensen fandt ham med et perfekt indkast. SønderjyskE-spillerne kunne ikke pille bolden fra den stærke angriber og han puttede den ind bag Nathan Coe. Tre minutter senere lukkede Morten Rasmussen kampen, da han først headede bolden på stolpen efter et hjørnespark og han fulgte selv op ved at sende bolden i kassen.

Gilberto Macena var tæt på at gøre det endnu mere træls at være SønderjyskE-fan to minutter inde i 2. halvleg. Søren Jochumsen fandt Henrik Toft med et udspark og Toft lagde den af til Macena, der dog afsluttede forbi mål. ”De Gule” kom frem til flere muligheder efter omstillingsspil, men det blev ikke til flere scoringer. Kenan Hajdarevic var tættest på i det 77. minut, men hans afslutning prellede af på stolpen. SønderjyskEs Jarl André Storbæk reducerede til 1-4 med en flad afslutning i det lange hjørne 12 minuuter før slutfløjtet.

Anders Nøhr fik en advarsel i 1. halvleg og har karantæne mod Silkeborg.

Matchfacts:

SønderjyskE – AC Horsens 0-4 (1-4)

AC Horsens: Søren Jochumsen, Anders Nøhr (Nabil Aslam, 49.), Morten Rasmussen, Niels Lodberg (Alexander Juel Andersen, 71.), Søren Jensen, Lasse Kryger, Martin Retov, Martin Spelmann, Jeppe Mehl, Henrik Toft (Kenan Hajdarevic, 68.), Gilberto Macena.

SønderjyskE: Nathan Coe, Michael Christensen, Jonas Troest, Hallgrimur Jonasson, Jarl André Storbæk, Eyjolfur Hedinsson, Thomas Hansen, Henrik Hansen (Mads Jessen, 72.), Daniel Christensen (Kenneth Fabricius, 57.), Tommy Bechmann, Quincy Antipas (Connor O’Brien, 78.).

Advarsler: Anders Nøhr, Quincy Antipas.

Tilskuertal: 3.089.

Dommer: Kenn Hansen.

Foto: badenfoto.dk