Kløve blev helten i overtiden


27. juli 2014

AC Horsens tog hul på sæsonen med 1-1 i Viborg, og det var et drømmehug fra Troels Kløve, der sikrede det ene point.

Cheftræner Bo Henriksen gav debut til Jakob Busk, Mads Aaquist og Jacob Berthelsen i startopstillingen, og de var med til at binde den gule defensiv godt sammen gennem hele kampen. Viborg kom frem til en del indlæg, men der blev clearet med konsekvens i AC-feltet, og der var først fare på færde i det 17. minut, da Sebastian Andersen fandt Kevin Mensah ved bageste stang, men han sendte bolden forbi målrammen. Minuttet efter var det André Bjerregaards tur til at komme frem til en stor mulighed, men hans afslutning i feltet manglede power.

Det brændte på foran AC-målet kort før en halv times spil, da kvikt Viborg-spil banede vejen for en stor chance til Jeff Mensah, der dog sendte bolden forbi det lange hjørne. Få sekunder senere var brormand Kevin Mensah tæt på at slippe helt igennem, men Jakob Busk kom godt ud af sit mål.

AC Horsens kom også til chancer, og i det 32. minut trak Mads Aaquist ind fra højresiden og forsøgte at sende bolden i det korte hjørne, men bolden landede på den forkerte side af stolpen. 10 minutter senere forsøgte Aaquist sig som fodermester, da han sendte et indlæg ind foran mål, men Jude Nworuh nåede lige nøjagtigt ikke bolden.

”De Gule” kom længere frem på banen efter pausen, og det lå ikke i luften, at hjemmeholdet skulle komme foran, men det skete i det 63. minut. Indlægget fra højrekanten landede hos Aleksandar Stankov, der vendte rundt og sikkert udplacerede Busk i målet.

Troels Kløve forsøgte at overliste Peter Friis Jensen med et flot langskud i det 80. minut, og keeperen måtte ud i fuld længde for at dirigere bolden ud til hjørnespark. 10 minutter senere vandt Kløve den direkte duel, da han hamrede et dommedagsskud ind i netmaskerne bag Viborg-keeperen, og dermed lukkede han kampen med udligningen.

Matchfacts:
Viborg F.F. – AC Horsens 1-1 (0-0)
1-0 Aleksandar Stankov (63.)
1-1 Troels Kløve (91.)

Viborg F.F.:
Peter Friis Jensen
Antonio Stankov, Jonas Thorsen, Jeppe Grønning, Christopher Poulsen
Sebastian Andersen, Lukas Lerager, Marcel Rømer, Kevin Mensah
Jeppe Curth
Aleksandar Stankov

Indskiftninger, Viborg F.F.:
24. Jeff Mensah (Jeppe Curth)
81. Simon Vetter (Kevin Mensah)
83. Nicholas Gotfredsen (Marcel Rømer)

Advarsler, Viborg F.F.:
50. Lukas Lerager

AC Horsens:
Jakob Busk
Mads Aaquist, Sebastien Ibeagha, Jacob Berthelsen, Frederik Helstrup
Jude Nworuh, Martin Retov, Janus Drachmann, Troels Kløve
Steffen Kielstrup
André Bjerregaard

Indskiftninger, AC Horsens:
65. Jeppe Mehl (Jude Nworuh)
72. Mathias Nielsen (Steffen Kielstrup)
72. Martin Lund (Martin Retov)

Advarsler, AC Horsens:
47. Sebastien Ibeagha
60. Janus Drachmann

Tilskuere:
3.073

Dommer:
Henning Jensen

Foto: badenfoto.dk