Kløve løb længst


11. januar 2012

AC Horsens’ spillere tog hul på fodboldåret 2012 med to gange træning i mandags og i dag var det så tid til årets første biptest i Forum Horsens.

Uffe A. Hansen, AC Horsens’ fysiske træner, stod for opvarmningen, inden det for alvor gik løs og han måtte se langt efter Morten Rasmussen og Søren Jensen, der begge var i fitness. Mads Agesen deltog i opvarmningen, men ikke i biptesten og det gjorde Jeppe Mehl og Anders Nøhr heller ikke. Jeppe Mehl har problemer med venstre knæhase og Anders Nøhr har ankelproblemer, så de blev sparet.

De resterende spillere blev delt op i to hold og Troels Kløve skilte sig hurtigt ud på det første hold. Han så relativt ubesværet ud i langt størstedelen af tiden og han løb da også et par baner mere, da Niels Lodberg og Thomas Kortegaard, som de var to spillere, der fulgte ham i længst tid, faldt fra.

I det andet heat viste midtbanemotoren Martin Retov, at lungerne er i orden. Han løb længst, men Ken Fagerberg og Lasse Kryger var lige i hælene på ham.

Troels Kløve løb marginalt længere end Martin Retov og var altså dagens bedste løber. Han var da også godt tilfreds med dagens resultat.

- Jeg løb næsten ligeså langt sidste år på samme tid og plejer også at ligge i den bedste halvdel, men jeg havde ikke regnet med at løbe længst. Jeg var skadet i efteråret og derfor har jeg holdt mig ekstra godt i gang her i ferien. Det er blevet til løbeture i Bygholm Park og på løbebåndet i fitness, fortæller Troels Kløve.

Generelt blev der ydet en god indsats over hele linjen og cheftræner Johnny Mølby betegner dagens resultater som fornuftige.

Uffe A. Hansen rundede formiddagen af med forskellige øvelser i hallen og du kan se billeder fra Forum Horsens her: