Knebent nederlag i sidste reserveholdskamp


29. november 2011

AC Horsens satte punktum for sæsonens reserveholdsturnering, da Esbjerg fB gæstede CASA Arena Horsens her til eftermiddag. Desværre måtte det unge AC-mandskab indkassere et knebent nederlag til vestjyderne, der blandt andet havde den tidligere AC-lejesvend Sebastian Andersen, Morten Karlsen, Martin Braithwaite, Mikkel Agger og prøvespilleren fra Silkeborg IF, Martin Svensson, på banen. 

Sebastian Andersen gjorde det svært for sin tidligere klub allerede efter en halv times spil, da han tvang Frederik Rønnow til at hive en god redning ud af ærmet på et frispark. Rønnow nåede godt ud til stolpen, men bolden strøg på tværs af målet, hvor Mikkel Agger opfangede den og han fandt en medspiller inde foran mål, der headede 1-0 målet i kassen

Lasse Kryger svarede igen efter en times spil, da han scorede fra distancen, men bare 11 minutter senere lukkede Esbjerg kampen med et tørt hug i krydset.  

Jan Vingaard havde følgende kommentar efter kampen:

- Vi kan ikke indvende noget mod Esbjergs sejr, men det havde heller ikke været uretfærdigt, hvis kampen var sluttet uafgjort. Esbjerg havde mere spil og flere farlige situationer, men vi sloges godt og det var en god test for vores unge drenge. Vi var oppe mod et hold, der spillede ”voksenfodbold” og langt hen ad vejen løste vi opgaven med en god indsats. Desværre var vi ikke dygtige nok til at gøre tingene færdig og vi manglede lige det sidste i forhold til at holde fast i bolden, til at få folk i feltet og i at være skarpe på den sidste aflevering, fortæller Jan Vingaard. 

Kampen var den sidste i denne sæson for AC Horsens’ reservehold.

- Sæsonen har været lidt op og ned for vores vedkommende. Vi har gjort det rigtig godt, når vi har haft mange spillere med fra A-truppen, mens det har knebet lidt mere, når vi har haft for mange unge spillere med pga. skader i A-truppen. Vores unge spillere er blevet matchet på et højt niveau og det har været en god investering i fremtiden, lyder det fra Jan Vingaard.

AC Horsens: Frederik Rønnow, Jakob Rasmussen (Jeppe Svenningsen, 77.), Nikolaj Nielsen, Hamza Kizil, Christian Madsen, Lasse Kryger, Kristoffer Gjettermann, Martin Thomsen (Mads Damgaard, 72.), Troels Kløve (Mads Kløve, 70.), Kenan Hajdarevic, Patrick Grønbech (Patrick Nielsen, 48.). 

Foto: badenfoto.dk